🍷 Padellettiin Brunello di Montalcino DOCG hurmaa voimakkaalla tyylillään ja yli 42 kuukauden kypsytyksellä slawonialaisessa tammessa
🍽️ Ihanteellinen haudutetun kanan tai mureaksi paistetun ankan kanssa, se paljastaa täyden aromikokonaisuutensa tarjoiltuna 15 - 18°C:ssa
🌳 Valmistettu huippuluokan Sangiovese-rypäleistä, tämä punaviini ilmentää Toskanan olemusta ja lupaa unohtumatonta makuelämystä
Brunello di Montalcino DOCG - Padelletti
Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Brunello di Montalcino DOCG - Padelletti
Padelletti Brunello di Montalcino on ensiluokkainen punaviini lasissa. Se paljastaa ihanan tiheän, rubiininpunaisen värin. Hieman vinossa pidettynä bordeaux-lasista paljastuu reunoilta viehättävä granaatinpunainen väri. Kun lasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy lasin reunan kirkkaina lasimaalauksina. Tuoksussa tämä Padelletti-punaviini tuo esiin kaikenlaisia mustaherukoita, orvokkeja ja hapankirsikoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, kypsytys suurissa puutynnyreissä lisää mineraalisia aromeja.
Viinin kypsytys suurissa puutynnyreissä lisää mineraalisia aromeja.
Tämä Padellettin punaviini sopii täydellisesti viinin ystäville, jotka juovat sen mieluiten luukuivana. Brunello di Montalcino pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 0,9 grammalla jäännössokeria. Tämä silkkinen ja samettinen punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monikerroksinen. Brunello di Montalcino on eloisan hedelmähapokkuutensa ansiosta poikkeuksellisen raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Brunello di Montalcino DOCG:stä, peräisin olevan kypsän punaviinin jälkimaku tekee vaikutuksen merkittävällä jälkivaikutelmalla.
Padelletti Brunello di Montalcino -viinin viininvalmistus
Toscanasta peräisin olevan voimakkaan Brunello di Montalcino -viinin perustana ovat Sangiovese-rypälelajikkeen rypäleet. Tämän Italiasta peräisin olevan punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Käsin keruun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu betonitynnyreissä ja suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään 42 kuukautta slaavilaisissa tammitynnyreissä.
Suositus Padelletti Brunello di Montalcino -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti punaviinissä haudutetun kanan, sitruuna-chilikanan bulgurin kanssa tai ankanrinnan kanssa mangetoutin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Padelletti