🍷 Paolo Manzonen Barolo Riserva hurmaa erinomaisella kypsytyksellään slavonialaisessa tammessa ja osoittaa vaikuttavaa tiheyttä
🍽️ Nauti sitä täydellisenä kumppanina lammaspata kanssa, joka sisältää kikherneitä tai mausteista currya unohtumatonta makuelämystä varten
🇮🇹 Tämä erinomainen italialainen punaviini valmistetaan jalosta Nebbiolo-rypäleestä Piemonte alueen aurinkoisilla viiniköynnöksillä
Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Barolo Riserva DOCG - Paolo Manzone
Lasissa Barolo Riserva Paolo Manzone -talosta paljastaa tiheän rubiininpunaisen värin. Hiukan vinossa kulhossa burgundilasi paljastaa reunoilla viehättävän granaatinpunaisen sävyn. Tämä rypälelajike Italian viini paljastaa lasissa upeita, ilmeikkäitä aromeja luumuista, mustikoista, puolukoista ja varjoyrteistä. Lisäksi siihen liittyy vivahteita itämaisista mausteista, kaakaopavuista ja tumma suklaasta.
Paolo Manzone Barolo Riserva on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka pitävät mahdollisimman vähän jäännössokerista viinissä. Kuitenkin se ei koskaan tunnu köyhältä tai karhealta, kuten voisi luonnollisesti odottaa viiniltä, joka on kauempana supermarketti-viineistä. Voimakkaasti ja monipolvisesti tämä raskas ja tiheä punaviini esittäytyy suussa. Elävän hedelmähapon ansiosta Barolo Riserva paljastaa makunautinnon verrattoman raikkaana ja elinvoimaisena. Loppupuhalluksessa tämä erittäin kypsytettävä punaviini Piemontin viinialueelta hurmaa merkittävällä pituudellaan. Uudelleen nousevat vivahteet luumusta ja mustasta currantista. Jälkimauksi liittyvät lisäksi mineraaliset vivahteet kalkkikivet ja savi, jotka hallitsevat maaperää.
Paolo Manzone Barolo Riservan vinifikaatio
Tämä voimakas punaviini Italiasta valmistetaan Nebbiolo-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Piemontissa. Viiniköynnökset juurtuvat syvälle savi- ja kalkkikiviperäisiin maihin. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja hienovaraisesti murskataan. Seuraavaksi käymisprosessi tapahtuu amforaassa, pienissä ja suurissa puukäymisastioissa hallituissa lämpötiloissa. Vinifikaatioprosessin jälkeen alkaa 60 kuukauden kypsytys slavoanialaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä.
Suositeltavat ruokalajit Paolo Manzone Barolo Riservalle
Koe tämä italialainen punaviini parhaiten tarjoiltuna 15 - 18 °C lämpötilassa lammaskastikkeen, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden, paistetun lampaanjuustopaketin tai mausteisen lampaan curry kanssa.
Paolo Manzone Barolo Riservan palkinnot
Icon-viinirakennuksen lisäksi tämä Paolo Manzone -viini voi ylpeillä myös lukuisilla palkinnoilla. Tarkemmin sanottuna nämä ovat
- Bibenda (Duemilavini) - 5 rypälettä
- Gambero Rosso - 3 lasia
- Vinibuoni - Kulta tähti
- Lisää tuotteita osoitteesta Paolo Manzone