🍷 Ruvej Barolo Paolo Manzonelta hurmaisee voimakkaalla tyylillään ja monipuolisilla aromeillaan, jotka harmonisoituvat täydellisesti elegantin kypsymisen kanssa
🍽️ Tämä hienostunut punav Хотяие viini on ihanteellinen täyteläisten ruokien, kuten Ossobun ja sitruuna-chili-kana, seuraksi
🇮🇹 Valmistettu parhaista Nebbiolo-rypäleistä, Ruvej Barolo edustaa Piemonte-viinialueen perinteitä ja laatua
pakkaus!
Lisätietoja Ruvej Barolo DOCG - Paolo Manzone
Paolon Manzone Ruvej Barolo on ensiluokkainen punaviini lasissa. Se tarjoaa ihanan tiheän, rubiininpunaisen värin. Reunoilla on myös värin siirtymistä granaatinpunaiseen. Ruvej Barolon ensimmäinen tuoksu tuo esiin vivahteita karhunvatukasta, morellokirsikasta ja mulperinmarjasta. Tuoksun hedelmäisten komponenttien rinnalle tulevat tynnyrissä kypsymisen vivahteet ja vielä hedelmäisemmät, balsamiset vivahteet.
Paolo Manzonen Ruvej Barolo sopii kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Se ei kuitenkaan ole koskaan ankaraa tai haurasta. Tämä tiivis punaviini on täyteläinen ja monitahoinen maku. Vilkkaan hedelmähapokkuutensa ansiosta Ruvej Barolo on suutuntumaltaan poikkeuksellisen raikas ja eloisa. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Barolo DOCG:stä, peräisin olevan erittäin kypsän punaviinin jälkimaku on lopulta ihastuttava ja sen jälkimaku on merkittävä. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savi- ja kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Ruvej Barolo by Paolo Manzone
Piemonten voimakkaan Ruvej Barolon perustana ovat Nebbiolo -rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Piemontessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja kalkkikivimaahan. Tämän Italiasta peräisin olevan punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja suurissa puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Prosessin päätteeksi Ruvej Barolo voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä 38 kuukauden ajan.
Viinisuositus Paolo Manzonen Ruvej Barolo -viinille
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti ossobucon, sitruuna-chilikanan ja bulgurin tai rucolapennejen kanssa.