• ♥ Tällä hetkellä 21.468 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
musta viinimarja, Hapankirsikka, Karamelli, paahdettua puuta ja Vanilja

🍷 Ruvej Barolo Paolo Manzonelta hurmaisee voimakkaalla tyylillään ja monipuolisilla aromeillaan, jotka harmonisoituvat täydellisesti elegantin kypsymisen kanssa

🍽️ Tämä hienostunut punav Хотяие viini on ihanteellinen täyteläisten ruokien, kuten Ossobun ja sitruuna-chili-kana, seuraksi

🇮🇹 Valmistettu parhaista Nebbiolo-rypäleistä, Ruvej Barolo edustaa Piemonte-viinialueen perinteitä ja laatua

Ruvej Barolo DOCG - Paolo Manzone

Vuosikerta

9999
2020
6
12
24
Yksikköhinta: 44,98 *
Ruvej Barolo DOCG - Paolo Manzone
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Ruvej Barolo DOCG - Paolo Manzone

Paolon Manzone Ruvej Barolo on ensiluokkainen punaviini lasissa. Se tarjoaa ihanan tiheän, rubiininpunaisen värin. Reunoilla on myös värin siirtymistä granaatinpunaiseen. Ruvej Barolon ensimmäinen tuoksu tuo esiin vivahteita karhunvatukasta, morellokirsikasta ja mulperinmarjasta. Tuoksun hedelmäisten komponenttien rinnalle tulevat tynnyrissä kypsymisen vivahteet ja vielä hedelmäisemmät, balsamiset vivahteet.

Paolo Manzonen Ruvej Barolo sopii kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Se ei kuitenkaan ole koskaan ankaraa tai haurasta. Tämä tiivis punaviini on täyteläinen ja monitahoinen maku. Vilkkaan hedelmähapokkuutensa ansiosta Ruvej Barolo on suutuntumaltaan poikkeuksellisen raikas ja eloisa. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Barolo DOCG:stä, peräisin olevan erittäin kypsän punaviinin jälkimaku on lopulta ihastuttava ja sen jälkimaku on merkittävä. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savi- ja kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.

Vinification of the Ruvej Barolo by Paolo Manzone

Piemonten voimakkaan Ruvej Barolon perustana ovat Nebbiolo -rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Piemontessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja kalkkikivimaahan. Tämän Italiasta peräisin olevan punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja suurissa puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Prosessin päätteeksi Ruvej Barolo voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä 38 kuukauden ajan.

Viinisuositus Paolo Manzonen Ruvej Barolo -viinille

Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti ossobucon, sitruuna-chilikanan ja bulgurin tai rucolapennejen kanssa.

  • Lisää tuotteita osoitteesta Paolo Manzone
  • Kovat tosiasiat

    Tuotetyyppi:
    Viiniluokka:
    Punaviini
    Viinin väri:
    punainen
    Maku:
    Aromi:
    Karamelli , paahdettua puuta , musta viinimarja , Hapankirsikka , Vanilja
    Rakenne / suutuntuma:
    tiheä
    Jälkikaiunta / Finale:
    pitkä
    Tilaisuus ja teema:
    Lahja hyville ystäville , Ilta takkatulen äärellä , Yllätyksen tuntijat
    Rypälelajikkeet:
    Maa:
    Italia
    Viljelyalue:
    Piemont (IT)
    Osa-alue:
    Barolo DOCG (IT)
    Lattiat & Erityiskerrokset:
    Kalkki , Clay
    Alkoholi tilavuusprosentteina:
    14
    Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
    5,7
    Jäännössokeri noin g/l:
    1,0
    Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
    15 - 18
    Cuvée:
    monovariantti
    Kypsyminen:
    suuri puu , Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
    Laajennuksen tiedot:
    Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö , slaavilainen tammi , Tonneau 900 l
    Laajentumisaika mon.:
    38
    Säilyvyysaika vuosina JG:
    20
    Laadun luokittelu ja predikaatit:
    DOCG Denominazione di Origine Controllata e Garantita
    Sadonkorjuumenetelmä:
    Käsin poimittu
    Tyyli:
    Vanha maailma , klassinen
    Ruokasuositukset:
    Tummat astiat , Mausteiset suolaiset ruoat
    Lasisuositus:
    Burgunderkelch
    Pullon koko litroina:
    0,75
    Pullon suunnittelu ja varusteet:
    Burgundinpunainen pullo , klassinen
    Sulkutyyppi:
    Korkki
    Allergeenit ja ainesosat:
    sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
    Jakelija:
    Paolo Manzone - Località Meriame -1 - 12050 Serralunga d'Alba (CN) - Italia
    PID:
    70015-IT-RW-NE-007-15.2
    NACH OBEN