🍷 Zoninin Valpolicella Ripasso Superiore hurmaa elegantilla koostumuksellaan ja taidokkaalla kypsytyksellään slaavilaisissa tammitynnyreissä
🍽️ Tarjoile tämä viettelevä punaviini herkullisen peruna-pannun kanssa lohesta tai maittavan kurpitsapaistoksen kanssa
🌍 Tämä viini on valmistettu valituista rypäleistä, kuten Corvina, Molinara ja Rondinella, ja se vie sinut viehättävään viinialueeseen Veneziassa
pakkaus!
Lisätietoja Valpolicella Ripasso Superiore DOC - Zonin
Lasissa Zoninin Valpolicella Ripasso Superiore -viini on väriltään tiheän rubiininpunainen. Lasissa tämä Zoninin punaviini tuo esiin mustan kirsikan, morellokirsikan, luumun ja luumun aromeja, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Zonin Valpolicella Ripasso Superiore on ihanan kuiva viini. Tämä punaviini ei ole missään vaiheessa karkea tai ankara, kuten ylemmän hintaluokan viiniltä voisi odottaa. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis rakenne. Valpolicella Ripasso Superiore on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa läsnä olevan hedelmähapokkuutensa ansiosta. Tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva viini, joka vanhenee hyvin, tekee viimein vaikutuksen huomattavan pitkällä pituudellaan. Siinä on jälleen luumun ja damsonin vivahteita.
Vinification of the Zonin Valpolicella Ripasso Superiore
Zoninin ensiluokkaisen ja ihanan voimakkaan Cuvée Valpolicella Ripasso Superiore -viinin perustana ovat Corvina-, Molinara- ja Rondinella-rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, voimakas Valpolicella Ripasso Superiore -viini kypsytetään 18 kuukauden ajan slaavilaisissa tammitynnyreissä. Puutynnyreissä tapahtuvaa kypsytystä seuraa laaja pullokypsytys, joka tekee tästä punaviinistä entistäkin monimutkaisemman. Kun viini on valmis, Valpolicella Ripasso Superiore harmonisoidaan huolellisesti.
Ruokasuositus Zonin Valpolicella Ripasso Superiorelle
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti perunapannulle lohen kanssa, kurpitsapataan tai pinaattigratiiniin manteleiden kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta Zonin