- Tämä ensiluokkainen punaviini täydentää täydellisesti ruokia kuten vasikan pihvi papujen ja tomaattien kanssa tai vihannescouscous naudanlihapullilla
- Käyttö ruostumattomassa teräsastiassa tekee tästä punaviinistä erityisen silkkisen
- Tämä italialainen punaviini sopii täydellisesti
Tuforosso - Sassotondo
pakkaus!
Lisätietoja Tuforosso - Sassotondo
Sassotondo Tuforosso -viinilasiin tulee ensiluokkainen luomupunaviini. Se tarjoaa ihanan tiheän, rubiininpunaisen värin. Tuforosson ensimmäinen tuoksu imartelee vadelman vivahteilla. Tuoksun hedelmäisiin vivahteisiin yhdistyvät vielä hedelmäisemmät balsamiset vivahteet.
Tämä viini tekee vaikutuksen suoraviivaisen kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähällä jäännössokerilla. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, ja niinpä tämä italialainen hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Tuoksu ei välttämättä tarvitse sokeria. Tämä samettinen, lihaisa ja tiivis punaviini esittäytyy suussa täynnä painetta ja monitahoisuutta. Jälkivaikutelmassa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ilahduttaa kauniilla pituudellaan. Siinä on jälleen vivahteita vadelmasta. Jälkivaikutelmaan yhtyvät vulkaanisen kallion hallitseman maaperän mineraaliset vivahteet."
Sassotondo Tuforosso -viinin valmistus
Sassotondon ensiluokkaisen ja ihanan voimakkaan Cuvée Tuforosso -viinin perustana ovat Sangiovese-, Merlot- ja Teroldego-rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Toscanassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle vulkaanisen kallion maaperään. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Tuforosso voi jatkaa harmonisoitumistaan hienossa sakan päällä 4 kuukauden ajan.
Sassotondo Tuforosso -viinin tarjoiluehdotukset
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti osso bucon, täytettyjen paprikoiden tai paahdetun vasikanmaksan kanssa omenoiden, sipulin ja balsamietikkakastikkeen kera
.- Lisää tuotteita osoitteesta Sassotondo