- Tämä punaviini parhaista rypäleistä sopii erinomaisesti lammasragout'n kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, tai hanhenrintan kanssa inkiväärillä ja punakaalilla sekä oreganolla
- Sen alkuperä Toscana tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Voimakas punaviini, erinomainen muun muassa romanttiseen illalliseen
Ombra Blu - Sassotondo
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Ombra Blu - Sassotondo
Toscanalainen Ombra Blu by Sassotondo tarjoaa lasissa tiheän, rubiininpunaisen värin. Tämän Sassotondon punaviinin tuoksussa on havaittavissa kaikenlaisia vadelmia. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, ruostumattomassa teräksessä tapahtuva kypsytysprosessi tuo viiniin lisää aromeja, kuten setripuuta ja mustapippuria.
Sassotondo Ombra Blu lumoaa suoraviivaisen kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä italialainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Kielen päällä tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis, samettinen ja lihaisa rakenne. Jälkivaikutelmassa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ihastuttaa kauniilla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vadelmaisia vivahteita.
Sassotondo Ombra Blu -viinin valmistus
Sassotondon ensiluokkaisen ja ihanan voimakkaan Cuvée Ombra Blu -viinin perustana ovat Sangiovese-, Merlot- ja Teroldego-rypäleet. Käsin korjatun sadon jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Ombra Blu -viinin annetaan harmonisoitua hienolla sakan päällä 12 kuukauden ajan.
Sassotondon Ombra Blu -viinin tarjoiluehdotukset
Juo tämä Italiasta peräisin oleva luomupunaviini 15-18 °C:n lämpötilassa hanhenrinnan, punakaalin ja majoran kanssa maustetun inkiväärikaalin, lammaspadan, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, tai täytettyjen paprikoiden seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Sassotondo