🍇 Gajan Rossj-Bass Langhe DOC esittelee itsensä elegantin raikkauden ja tasapainoisten aromien myötä, mikä tekee siitä nautinnon monimutkaisista valkoviineistä pitäville
🍽️ Täydellisesti tarjoiltuna 15 - 18°C, tämä erinomainen viini sopii täydellisesti herkullisen purjo-tortillan tai aromikkaiden spagettien jogurtti-minttu-peston kanssa
🌳 Tämä Cuvée Chardonnaysta ja Sauvignon Blancista kehittää Piemonte-alueen ainutlaatuista terroiria sen mineralisten sävyjen ja välimerellisten yrttien kera
pakkaus!
Lisätietoja Rossj-Bass Langhe DOC - Gaja
Piemonten viininviljelyalueelta peräisin oleva Rossj-Bass Langhe paljastuu lasissa kirkkaan vaaleankeltaisena. Kun pyörittelet viinilasia, voit havaita tässä valkoviinissä ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei ole vetistä, siirappimaista tai liköörihenkistä lasin seinämillä. Tässä italialaisessa cuvéessa on lasissa ihanan tyylikkäitä vaaleanpunaisen greipin, greippien, appelsiinin ja kvittenin sävyjä. Siinä on myös vivahteita garriguesta, rakuunasta ja Välimeren yrtteistä.
Gaja Rossj-Bass Langhe on miellyttävän kuiva viini. Tämä valkoviini ei ole koskaan karkea tai ankara, kuten Icon-viinisegmenttiin kuuluvalta viiniltä voisi odottaa. Tämä silkkinen ja raikas valkoviini on tasapainoinen ja monipuolinen maku. Jälkivaikutelmassa tämä Piemonten viininviljelyalueelta peräisin oleva varastoitava valkoviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Siinä on jälleen kerran vivahteita kumkvatista ja sitruunaruohosta. Savi- ja kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät loppua.
Vinification of the Gaja Rossj-Bass Langhe
Tasapainoinen Rossj-Bass Langhe Italiasta on cuvée, joka on valmistettu Chardonnay- ja Sauvignon Blanc -rypäleistä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Piemontessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi-, kalkkikivi- ja hiekkakivimaahan. Rossj-Bass Langhe -viinille on luonnollisesti ominaista myös ilmasto ja Langhe DOC -viininviljelytyyli. Tätä italialaista viiniä voidaan kuvailla vanhan maailman viiniksi sanan parhaassa merkityksessä, ja sen esitystapa on poikkeuksellisen tyylikäs. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa kypsytys.
Viinisuositus Gaja Rossj-Bass Langhe
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti purjotortillojen, kaaliruladien tai spagetin seuraksi jogurtin ja minttupeston kanssa.