- Tämä punaviini parhaista rypäleistä sopii erinomaisesti vasikankyljykseen papujen ja tomaattien tai täytettyjen paprikoiden kanssa
- Käyttö ruostumattomassa teräksessä tekee tästä punaviinistä erityisen lajikeominaiskaltaan ja suoraviivaiselta
- Tämä italialainen punaviini sopii erinomaisesti
Pallagrello Nero - Il Verro
pakkaus!
Lisätietoja Pallagrello Nero - Il Verro
Elegantti Pallagrello Nero Il Verrosta virtaa lasiin kirkkaan rubiininpunaisena. Tämän Campaniasta peräisin olevan punaviinin tuoksu valloittaa luumun, punaherukan, mustikan ja karhunvatukan aromeilla. Jos jäljitämme aromeja pidemmälle, mukaan tulee mantelia.
Makuun Pallagrello Nero from Il Verro avautuu ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromaattisena. Tasapainoinen ja monikerroksinen, tämä raikas punaviini esittelee itseään suutuntumalla. Tämän Campanian viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta poikkeuksellisella jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Il Verro Pallagrello Nero -viinin valmistus
Tämä viini keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Pallagrello Neroon. Tähän Il Verron ihanan tasapainoiseen lajikeviiniin on käytetty vain moitteettomia rypäleitä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Campaniassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Tämän Italiasta peräisin olevan punaviinin rypäleet kerätään yksinomaan käsin, kun ne ovat täydellisen kypsiä. Kun rypäleet on korjattu, ne viedään nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Pallagrello Nero -viinin annetaan harmonisoitua hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Suositus Il Verro Pallagrello Nero -viinille
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten maltillisessa lämpötilassa 15-18 °C. Se sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraksi. Se sopii erinomaisesti boeuf bourguignonin, paahdetun vasikanmaksan omenoiden, sipulin ja balsamietikkakastikkeen kanssa tai punaviinissä haudutetun kanan seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Il Verro