saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
Guado al Melon JASSARTE Toscana Rosso IGT esittelee itsensä lasissa tiheän rubiininpunaisena. Erittäin tyylikkäässä tuoksussa avautuu monitahoinen aromien kirjo, joka muistuttaa punaisia hedelmiä, mustia kirsikoita, punaisia marjoja ja luumuja, mutta myös suitsukkeita, mausteita, valkopippuria, minttua, tupakkaa, tuoksuja, jotka avautuvat yhä enemmän, mitä pidempään viini on lasissa. Maultaan se on erittäin raikas, täysin kypsä hedelmäinen, tasapainoinen rakenne ja läsnä olevat tanniinit, elegantti ja tiivis. Jälkimaku on hyvin pitkä, hyvin sitkeä ja lupaava.
Podere Guado al Melon JASSARTE Toscana Rosso -viinin viininvalmistus
Poikkeuksellinen, harvinainen viini, jota valmistetaan vain parhaina vuosikertavuosina!
Tämä Bolgherista peräisin oleva punaviini on viiniytetty 30 rypälelajikkeesta, jotka ovat peräisin Välimeren alueelta ja Kaukasukselta. Kaikki rypälelajikkeet kasvatetaan yhdessä Guado al Melon viinitilan Campo Giardinon viinitarhalla, ja ne korjataan yksitellen 6-7 kerralla kypsyysasteesta riippuen. Rypäleet viiniytetään yhdessä ilman mitään lisäyksiä tai korjauksia, jotka voisivat millään tavoin muuttaa rypäleiden alkuperäistä luonnetta. Käymisen jälkeen viini kypsytetään 24 kuukauden ajan 2. ja 3. käyttökerran käytetyissä barrique-tynnyreissä hienolla sakan päällä. Pullotuksen jälkeen suodattamaton viini kypsyy vielä 12 kuukautta pullossa.
Viini voi säilyä 10 vuotta tai pidempään.
Tämän viinin myötä Gaudo al Melo on herättänyt henkiin ikivanhan perinteen, jonka mukaan eri rypälelajikkeita istutetaan yhdessä samalle viinitarhalle. Tämän viinin tekevät, eivät niinkään yksittäiset rypäleet, vaan viinitarha ainutlaatuisena ja vertaansa vailla olevana terroirina. JASSARTE edustaa viininviljelyn alkuperää ja sen historiaa Kaukasukselta Välimerelle, idästä länsimaihin. Herodotoksen mukaan ihanteellinen raja ja kahden maailman välinen kohtaamispaikka oli kahden joen, Hinduksen ja Jassarten, rajaama, jota etiketissä edustaa kaksi etruskialaista satiiria, jotka lukevat viiniä.
Ruokasuositus viinille JASSARTE Toscana Rosso by Guado al Melo
Nauti tätä toscanalaista punaviiniä perinteisen alueellisen keittiön, keittojen, voimakkailla kastikkeilla maustetun pastan, valkoisen ja punaisen lihan eri valmisteissa, keitettynä, haudutettuna, paahdettuna tai grillattuna, villisian, jäniksen tai ankan kanssa, kypsytettyjen juustojen ja sinihomejuustojen kanssa.
Viini on avattava 15-30 minuutin ajan ennen juomista, ja se maistuu parhaimmalta, kun se tarjoillaan 18°-20°C:ssa.
Palkinnot JASSARTE Toscana Rosso IGT -viinille Guado al Meloilta
- Robert M.Parker: 87-89 pistettä vuodelta 2013
- Gambero Rosso: 1 lasi vuonna 2013
- Lisää tuotteita osoitteesta Podere Guado al Melo