🍷 Elegantti It's time to Barbecue Puglia hurmaa samettisella rakenteellaan ja monimutkaisilla aromilla luumusta ja ploomista
🍽️ Tämä hieno punaviini sopii täydellisesti sydämellisten ruokien, kuten Boeuf Bourguignon ja Ossobuco, kanssa
🍇 Valmistettu huolella valituista Cabernet Sauvignon ja Primitivo -rypäleistä, Bernard Massard tarjoaa unohtumatonta makuelämystä aurinkoiselta Apulian alueelta
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja It's time to Barbecue Puglia IGP - Bernard Massard
Elikäs It's time to Barbecue Puglia Bernard Massard tulee lasiin kirkkaan violetin värisenä. Punaviinilasiin kaadettuna tämä Italiasta peräisin oleva punaviini paljastaa ihanan monitahoiset maut, joissa on damsonia, luumua, morellokirsikkaa ja mustakirsikkaa, jotka täydentyvät itämaisilla mausteilla, vaniljalla ja kanelilla.
Bernard Massard It's time to Barbecue Puglia on miellyttävän kuiva viini. Tämä punaviini ei ole missään vaiheessa karkea tai ankara, kuten yli neljän euron viiniltä voisi odottaa. Bernard Massard It's time to Barbecue Puglia -viinissä on suussa uskomattoman hedelmäinen maku, mikä johtuu tietysti myös sen jäännösmakeusprofiilista. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta It's time to Barbecue Puglia imartelee suutuntumaa samettisella tuntumalla ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Tämä Apulian viininviljelyalueelta peräisin oleva nuorekas viini ilahduttaa lopuksi ihastuttavan pitkällä jälkivaikutelmallaan. Viinissä on jälleen luumun ja damsonin vivahteita.
Vinification of the It's time to Barbecue Puglia from Bernard Massard
Cabernet Sauvignon- ja Primitivo-rypäleet ovat lähtökohtana Bernard Massardin ensiluokkaiselle ja ihanan tasapainoiselle cuvée It's time to Barbecue Puglia -viinille. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi It's time to Barbecue Puglia voi jatkaa harmonisoitumistaan hienossa sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Bernard Massard It's time to Barbecue Puglia
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti boeuf bourguignonin, vasikanliha- ja sipulipadan tai ossobucon seuraksi
.- Lisää tuotteita osoitteesta Bernard Massard