🍇 Duca di Salaparutan Glicine Rosato Terre Siciliane IGT hurmaa upealla, voimakkaalla vaaleanpunaisella värillä ja elegantilla, kuivan tyylillä
🍽️ Ihanteellinen kumppani paistetulle taimenelle inkivääripäärynän kanssa tai hedelmäiselle endiivisalaatille, nautitaan se täydellisenä makuelämyksenä 11 - 13 °C:ssa
🌄 Harmoninen sekoitus Nerello Cappuccioa, Nerello Mascalesea ja Nero d'Avolaa kasvaa optimaalisissa olosuhteissa auringonpaisteisessa Sisiliassa
pakkaus!
Lisätietoja Glicine Rosato Terre Siciliane IGT - Duca di Salaparuta
Sisilialaisen Duca di Salaparutan Glicine Rosato Terre Siciliane tarjoaa viinilasissa loistavan, voimakkaan ruusunpunaisen värin. Duca di Salaparuta Glicine Rosato Terre Siciliane esittäytyy viininjuojalle ihanan kuivana. Tämä roséviini ei ole koskaan karkea tai niukka, kuten ylemmän hintaluokan viiniltä voisi odottaa. Esillä olevan hedelmähapokkuutensa ansiosta Glicine Rosato Terre Siciliane on ihanan raikas ja eloisa makumaailmaltaan.
Duca di Salaparutan Glicine Rosato Terre Siciliane -viinin viininvalmistus
Tyylikäs Glicine Rosato Terre Siciliane Italiasta on cuvée, joka on valmistettu rypälelajikkeista Nerello Cappuccio, Nerello Mascalese ja Nero d'Avola. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Sisiliassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle kalkkikivi- ja hiekkakivimaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle nopeinta reittiä. Siellä ne valitaan ja pilkotaan huolellisesti. Käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Glicine Rosato Terre Siciliane voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.....
Ruokasuositus Duca di Salaparuta Glicine Rosato Terre Siciliane -viinille
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten maltillisesti jäähdytettynä 11-13 °C:ssa. Se sopii erinomaisesti paahdetun kirjolohen ja inkivääripäärynän, wokkivihannesten ja kalan tai hedelmäisen endiivisalaatin seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Duca di Salaparuta