- Tämä punaviini sopii erinomaisesti paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamicosikastikkeen tai ossobucoa kanssa
- Nautiskelijalle tämä viini Trentinon-Alto Adigesta näyttää olevan äärimmäisen moderni
- Tämä italialainen punaviini soveltuu ensiluokkaisesti
Cabernet Riserva - Petruskellerei
pakkaus!
Lisätietoja Cabernet Riserva - Petruskellerei
Petruskellereiden tyylikäs Cabernet Riserva tulee lasiin kirkkaan violetin värisenä. Punaviinilasiin kaadettuna tässä italialaisessa punaviinissä on ihanan ilmeikkäitä punaherukkahyytelön aromeja, joita täydentävät puutynnyreissä kypsymisen tuomat hedelmäiset vivahteet.
P Petruskellerei Cabernet Riserva näyttäytyy nautiskelijalle ihanan kuivana. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Tämä samettinen punaviini on tasapainoinen ja monitahoinen maku. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vakuuttava ja siinä on poikkeuksellinen jälkivaikutelma. Jälkivaikutelmaa säestävät myös sorapitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Petruskellerei Cabernet Riservan valmistus
Petruskellerei Cabernet Riservan ensiluokkaisen ja ihanan tasapainoisen Cuvée Cabernet Riservan perustana ovat Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Trentino-Alto Adigessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle soramaahan. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, Cabernet Riservan rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman siivilöintiä ja tuskin valikoivia täyssadonkorjureita. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä tyylikäs Cabernet Riserva kypsytetään 18 kuukauden ajan tammitynnyreissä.
Suositus Petruskellerei Cabernet Riservalle
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15-18 °C:n lämpötilassa kasviskuskuksen ja naudanlihapullien kanssa, lammaspataruoan, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, tai paahdetun vasikanmaksan kanssa, jossa on omenoita, sipulia ja balsamiviinietikkakastiketta.
- Lisää tuotteita osoitteesta Petruskellerei