• ♥ Tällä hetkellä 22.046 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Cabernet Riserva - Petruskellerei
Punaherukkahyytelö
  • Tämä punaviini sopii erinomaisesti paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamicosikastikkeen tai ossobucoa kanssa
  • Nautiskelijalle tämä viini Trentinon-Alto Adigesta näyttää olevan äärimmäisen moderni
  • Tämä italialainen punaviini soveltuu ensiluokkaisesti

Cabernet Riserva - Petruskellerei

Punaviini Italia Italia Trentino-Alto Adige (IT)

Vuosikerta

9999
2021
6
12
24
Yksikköhinta: 26,98 *
Cabernet Riserva - Petruskellerei
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Cabernet Riserva - Petruskellerei

Petruskellereiden tyylikäs Cabernet Riserva tulee lasiin kirkkaan violetin värisenä. Punaviinilasiin kaadettuna tässä italialaisessa punaviinissä on ihanan ilmeikkäitä punaherukkahyytelön aromeja, joita täydentävät puutynnyreissä kypsymisen tuomat hedelmäiset vivahteet.

P Petruskellerei Cabernet Riserva näyttäytyy nautiskelijalle ihanan kuivana. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Tämä samettinen punaviini on tasapainoinen ja monitahoinen maku. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vakuuttava ja siinä on poikkeuksellinen jälkivaikutelma. Jälkivaikutelmaa säestävät myös sorapitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.

Petruskellerei Cabernet Riservan valmistus

Petruskellerei Cabernet Riservan ensiluokkaisen ja ihanan tasapainoisen Cuvée Cabernet Riservan perustana ovat Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Trentino-Alto Adigessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle soramaahan. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, Cabernet Riservan rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman siivilöintiä ja tuskin valikoivia täyssadonkorjureita. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä tyylikäs Cabernet Riserva kypsytetään 18 kuukauden ajan tammitynnyreissä.

Suositus Petruskellerei Cabernet Riservalle

Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15-18 °C:n lämpötilassa kasviskuskuksen ja naudanlihapullien kanssa, lammaspataruoan, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, tai paahdetun vasikanmaksan kanssa, jossa on omenoita, sipulia ja balsamiviinietikkakastiketta.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Aromi:
Punaherukkahyytelö
Rakenne / suutuntuma:
samettinen
Jälkikaiunta / Finale:
erittäin pitkä
Tilaisuus ja teema:
Ruoanlaitto ystävien kanssa
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Trentino-Alto Adige (IT)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Sora
Alkoholi tilavuusprosentteina:
13.5
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Cuvée:
Rypälelajike cuvée
Kypsyminen:
pieni puu
Laajentumisaika mon.:
18
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominazione di origine controllata
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Tyyli:
moderni
Ruokasuositukset:
Tummat astiat
Lasisuositus:
Punaviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Sulkutyyppi:
DIAM TCA-vapaat korkit
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Weingut Hans Rottensteiner - Sarntaler Straße 1A - 39100 Bozen - Italia
PID:
75615-IT-RW-BL-150-18.3
NACH OBEN