saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
Massimo Rivettin kynästä peräisin oleva voimakas Barbaresco Froi virtaa lasiin tiheän rubiininpunaisena. Jos kallistat lasia hieman, voit nähdä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla värin siirtyvän granaatinpunaiseksi. Jos annat sille hieman ilmaa viinilasissa pyörittelemällä sitä, tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy voimakkaina kirkkaina ikkunoina lasin reunoilla. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini esittelee lasissa ihanan ilmeikkäitä violetin, mustaherukan, liljan ja parfyymiruusun sävyjä. Näiden rinnalla aistittavissa on mustan teen, vaniljan ja kanelin vivahteita.
Tämä Massimo Rivettin kuiva punaviini on jotakin niille, joiden viinissä olisi mieluiten 0,0 grammaa jäännössokeria. Barbaresco Froi pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on puristettu vain 0,5 grammalla jäännössokeria. Tämä tiivis punaviini on täyteläinen ja monipuolinen maku. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Barbaresco Froi imartelee miellyttävän tuntuisesti suutuntumaa, vailla samalla mehevää eloisuutta. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Barbaresco DOCG:stä, peräisin olevan, hyvin kypsymään kykenevän punaviinin jälkivaikutelma ilahduttaa lopulta huomattavan pitkällä jälkivaikutelmalla.
Massimo Rivetti Barbaresco Froi -viinin viiniytyminen
Tämä punaviini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Nebbioloon. Tätä Massimo Rivettin ihanan voimakasta lajikeviiniä varten kerättiin vain moitteetonta rypäleainesta. Piemonten alueella viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat sedimentti- ja säätykallioperäisellä maaperällä. Ilmeisesti Barbaresco Froi -viiniä määrittelee myös muutakin kuin vain maaperä Barbaresco DOCG. Tätä italialaista voidaan kuvailla kirjaimellisesti vanhan maailman viiniksi, joka on poikkeuksellisen vaikuttava. Tämän Italiasta peräisin olevan punaviinin rypäleet kerätään yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Barbaresco Froi kypsytetään 20 kuukauden ajan slaavilaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Massimo Rivetti Barbaresco Froi -viinille
Nauti tätä Italiasta peräisin olevaa punaviiniä ihanteellisesti temperoituna 15-18 °C:ssa purjokeiton, perunapannun lohen tai boeuf bourguignonin seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Massimo Rivetti