🍷 La Spinetta Valeirano Barbaresco DOCG hurmaa monimutkaisella valmistusmenetelmällään uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä ja kypsyy useita vuosia, mikä antaa sille hienostunutta syvyyttä.
🍖 Nauttikaa tästä elegantista Nebbiolosta lihaisien ruokien, kuten sian- ja nautalihan, kanssa tai rentoutukaa sen seurassa yksin nautiskelun hetkeksi.
🌱 Parhaista Barbaresco-alueista saatava viini heijastaa tyypillisiä Nebbiolo-aromeja ja osoittaa La Spinetan korkealuokkaista käsityötaitoa.
pakkaus!
Lisätietoja Valeirano Barbaresco DOCG - La Spinetta
La Spinettan Valeirano Barbaresco DOCG -viini esittelee lasissa tumman kirsikanpunaista väriä ja lähes eksoottista tuoksua. Tämä muistuttaa enemmän Baroloa tryffelin ja marsipaanin vivahteilla. Se paljastaa myös ihanan hedelmäisiä tummien marjojen sävyjä.
Tämä Nebbiolo on suutuntumaltaan tiivis ja rehevä, ja siinä on kuivattujen herukoiden ja marjojen makua. Hienot tanniinit ja mineraaliset vivahteet johdattavat sen pitkään jälkivaikutelmaan.Vinification for the Valeirano Barbaresco DOCG from La SpinettaRypälelajikkeen sadonkorjuun jälkeen käyminen tapahtuu alkoholikäymisessä 7-8 päivän ajan, minkä jälkeen seuraa malolaktinen käyminen uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä, joka kestää noin 20-22 kuukautta. Ennen pullotusta tämä punaviini säilytetään ruostumattomassa terässä 3 kuukautta, minkä jälkeen sitä jalostetaan pullossa vielä 12 kuukautta. Ennen pullotusta ei suodateta eikä selkeytetä.
Ruokasuositus La Spinettan Valeirano Barbaresco DOCG:lle
Nauti tätä kuivaa punaviiniä runsaiden sika- ja naudanliharuokien, paahtopaistien, grillatun lihan tai voimakkaiden juustojen kanssa. Tämä Nebbiolo on myös yksinään todellinen herkku.
Palkinnot La Spinettan Valeirano Barbaresco DOCG:llePalkinnot La Spinettan Valeirano Barbaresco DOCG:lle- Vinous - Antonio Galloni: 93+ pistettä (vuosikerta 2010)
- Robert Parker / The Wine Advocate: 96 pistettä (vuosikerta 2010)
- Gambero Rosso: 2 lasia (vuosikerta 2010)
- Lisää tuotteita osoitteesta La Spinetta