🍷 Tämä elegantti Sangiovese IGT Farnese Viniltä viehättää samettisella tekstuurillaan ja harmonisella kypsymisellään ruostumattomassa terässäiliössä
🍽️ Nauttikaa sitä erityisesti turskan kanssa, joka on tarjoiltu kurkku-sinappikasvisten kanssa, tai lampaanragout’n kanssa, jossa on kuivattuja viikunoita
🌍 Sangiovese IGT tulee arvostetulta Abruzzolta ja kuvastaa italialaisen viininvalmistuksen rikasta perinnettä
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Sangiovese IGT - Caldora
Farnese Vini Caldora Sangiovese on ensiluokkainen punaviini lasissa. Se tarjoaa ihanan kirkkaan, rubiininpunaisen värin. Ihanteellisesti punaviinilasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini esittelee ihanan ilmeikkäitä luumun, karhunvatukan, mustikan ja mulperin makuja, joita täydentävät paahteinen barrique, itämaiset mausteet ja kaakaopapu.
Tämä Farnese Vini -yhtiön punaviini sopii kaikille nautiskelijoille, jotka haluavat mahdollisimman vähän jäännössokeria viinissään. Se ei kuitenkaan ole koskaan kova tai hauras, vaan pyöreä ja pehmeä. Maultaan tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman silkkinen rakenne. Vilkkaan hedelmähapokkuutensa ansiosta Caldora Sangiovese on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa. Jälkivaikutelmassa tämä Abruzzon viininviljelyalueelta peräisin oleva varastoitava punaviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Siinä on jälleen mustaherukan ja mustikan vivahteita.
Vinification of the Farnese Vini Caldora Sangiovese
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu Sangiovese-rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Caldora Sangiovese saa jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Viiniparisuositus Farnese Vini Caldora Sangiovesen kanssa
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti turskan kanssa kurkun ja sinappivihannesten kera, kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien kera tai lammasragun kanssa kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kera.