- Tämä punaviini parhaista rypäleistä sopii täydellisesti paistetun vasikanmaksan kanssa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen tai vasikanniska-padaan, jossa on papuja ja tomaatteja
- Tämä Umbrialainen viini esittelee itsensä nautiskelijalle raikkaana ja hedelmäisenä
- Voimakas punaviini, erinomainen muun muassa romanttiseen illalliseen
Sagrantino Montefalco - Napolini
pakkaus!
Lisätietoja Sagrantino Montefalco - Napolini
Napolinin voimakas Sagrantino Montefalco tulee lasiin tiheän rubiininpunaisena. Punaviinilasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini paljastaa ihanan monitahoiset vadelman, hapankirsikan ja karhunvatukan aromit, joita täydentävät puutynnyreissä kypsymisen tuomat hedelmäiset lisävivahteet.
Napolinin Sagrantino Montefalco lumoaa tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, ja niinpä tämä italialainen lumoaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Tuoksu ei välttämättä vaadi paljon jäännössokeria. Tämä lihaisa, tiivis ja samettinen punaviini esittäytyy suussa täynnä painetta ja monitahoisuutta. Tämän Umbrian viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Napolini Sagrantino Montefalco -viinin valmistus
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Sagrantino-rypäleestä. Umbriassa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat kalkkikivipohjaisilla mailla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet tuodaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa 24 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Suositus Napolini Sagrantino Montefalcolle
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini tarjoillaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa osso bucon, kasvis-couscousin ja naudanlihapullien kanssa tai paahdetun vasikanmaksan kanssa omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Napolini