🍷 Ritorna Tre Autoctoni Rosso Farnese Vinilta esitelty voimakkaalla ja pyöreällä rakenteella, joka tuo esiin sen samettisuuden täydellisesti
🍽️ Tämä punaviini sopii täydellisesti herkullisten spagettien kanssa, joissa on kapris-tomaattikastike tai täytetyt paprika, jotka ovat maukkaita
🍇 Tämä hieno sekoite yhdistää parhaat rypälelajikkeet Montepulciano, Nero d'Avola ja Primitivo auringonpaistetta nauttivista alueista Abruzzosta, Apuliasta ja Sisiliasta
pakkaus!
Lisätietoja Ritorna Tre Autoctoni Rosso - Farnese Vini
Voimakas Ritorna Tre Autoctoni Rosso Farnese Vini loistaa lasissa tiheällä purppuravärillä. Tämän Abruzzosta|Apuliasta|Siciliasta peräisin olevan punaviinin tuoksu ihastuttaa mulperin, mustaherukan, mustikan ja karhunvatukan vivahteilla. Jos jäljitämme makuja pidemmälle, mukaan tulee pyökkisavua, kaakaopapua ja vaniljaa.
Farnese Vini Ritorna Tre Autoctoni Rosso on ihanan kuiva viini. Tämä punaviini ei ole koskaan karkeaa tai ankaraa, vaan pyöreää ja pehmeää. Tämä samettinen punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monipuolinen. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Ritorna Tre Autoctoni Rosso imartelee suutuntumaa samettisella maulla, josta ei puutu mehukasta eloisuutta. Jälkimaussa tämä Abruzzon|Apulian|Sisilian viininviljelyalueelta peräisin oleva nuorekas viini tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran mulperin ja mustan kirsikan vivahteita.Vinification of the Farnese Vini Ritorna Tre Autoctoni Rosso
Voimakas Ritorna Tre Autoctoni Rosso Italiasta on Montepulciano, Nero d'Avola ja Primitivo -rypäleistä valmistettu cuvée. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja suurissa puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin se pullotetaan.
Viinisuositus Ritorna Tre Autoctoni Rosso Farnese Vini
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti spagetin, kapriksella ja tomaattikastikkeella maustetun spagetin, paistettujen lammasjuustopakettien tai täytettyjen paprikoiden seuraan.