🍷 Pinot Nero Schweizer Alto Adige Franz Haasilta tarjoaa hienostuneen kypsennyksen tammitynnyrissä, jossa on upea tasapaino hedelmän ja eleganssin välillä
🍽️ Nauti tätä luonteenomaista punaviiniä parhaiten Boeuf Bourguignonin tai murean ankankrillin kanssa, joka on höystetty herkällä vihanneksella
🌍 Tämä jalo juoma on peräisin arvostetulta viinialueelta Trentino-Alto Adige ja viehättää jaloilla Pinot Noir -rypäleillään
pakkaus!
Lisätietoja Pinot Nero Schweizer Alto Adige DOC - Franz Haas
Lasissa Franz Haasin Pinot Nero Schweizer Alto Adige on väriltään kirkkaan punainen. Jos annat sille hieman ilmaa pyörittelemällä, voit havaita tässä punaviinissä ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei ole vetistä, siirappimaista tai liköörimäistä lasin seinämillä. Lasissa tämä Franz Haasin punaviini tuo esiin luumun, mustikan, mulperin, damsonin ja mustaherukan aromit, joita vanilja, musta tee ja itämaiset mausteet täydentävät. Maussa Franz Haasin Pinot Nero Schweizer Alto Adige avautuu ihanan aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Maultaan tämä tasapainoinen punaviini on uskomattoman tiivis ja lihaisa. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla.
Vinification of Franz Haas Pinot Nero Schweizer Alto Adige
Trentino-Alto Adigesta peräisin olevan tasapainoisen Pinot Nero Schweizer Alto Adige -viinin perustana ovat Pinot Noir -rypälelajikkeen rypäleet. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Pinot Nero Schweizer Alto Adige kypsytetään muutaman kuukauden ajan tammitynnyreissä.
Suositus Franz Haas Pinot Nero Schweizer Alto Adige -viinillePinot Nero Schweizer Alto Adige
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti boeuf bourguignonin, ankanrinnan ja mangetoutin kanssa tai kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien kanssa.