- Tämä voimakkaan luonteen punaviini sopii erinomaisesti paistetun vasikanmaksan kanssa, jossa on omenoita, sipulia ja balsamiviinietikkaa tai hanhenrintaa inkiväärikaalin ja oreganon kanssa
- Sen alkuperä Sisiliasta tekee tästä viinistä oikein edustavan vanhan maailman viinien joukossa
- Tämä italialainen punaviini on ensiluokkainen valinta
Nero D'Avola Petti Rosso - Fausta Mansio
pakkaus!
Lisätietoja Nero D'Avola Petti Rosso - Fausta Mansio
Fausta Mansion luonnonmukaisesti tuotettu Nero D'Avola Petti Rosso virtaa lasiin kirkkaan violetin värisenä. Punaviinilasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini esittelee ihanan monitahoisia vadelman ja orvokin aromeja, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Makuaistissa Fausta Mansio Nero D'Avola Petti Rosso alkaa ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromaattisena. Kielellä tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman lihaisa ja tiivis rakenne. Tämän Sisilian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Sicilia DOC:sta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla.
Vinification of the Nero D'Avola Petti Rosso by Fausta Mansio
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on viiniytetty luonnonmukaisesti Nero d'Avola -rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja pilkotaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Nero d'Avola Petti Rosso -viini voi jatkaa harmonisoitumistaan hienossa sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Servointiehdotuksia Fausta Mansio Nero D'Avola Petti Rossolle
Kokeilkaa tätä Italiasta peräisin olevaa luomupunaviiniä, joka on ihanteellisesti temperoitu 15-18 °C:n lämpötilassa ja sopii hanhenrinnan, punakaalin ja majoran kanssa, punaviinissä haudutetun broilerin tai lampaanlihapatojen, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kanssa tarjoiltavaksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Fausta Mansio