- Tämä punaviini, joka on valmistettu parhaista pöytärypäleistä, täydentää täydellisesti aterioita kuten lammaspata kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kanssa tai hanhenrinta inkivääri-punakaalin ja oreganon kanssa
- Vieminen ruostumattomassa teräksessä tekee tästä punaviinistä erityisen monimutkaisen
- Ihana punaviini, ensiluokkainen muun muassa romanttiseen illalliseen
Toimitusaika noin 3-5 työpäivää
pakkaus!
Lisätietoja Marzemino - Vallarom
Vallarom Marzemino -viinin myötä lasiin tulee ensiluokkainen luomupunaviini. Se tarjoaa ihanan kirkkaan, rubiininpunaisen värin. Marzeminon ensimmäisessä tuoksussa on aistittavissa orvokin vivahteita. Tuoksun hedelmäisiin piirteisiin liittyvät kaneli ja manteli.
Tämä viini ihastuttaa tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä italialainen lumoaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä tarvitse paljon jäännössokeria. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen, lihaisa ja tiivis. Jälkivaikutelmassa tämä Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ilahduttaa lopulta kauniilla pituudellaan. Vivahteet orvokista nousevat jälleen esiin. Jälkivaikutelmaan liittyvät kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Marzemino from Vallarom
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on luonnonmukaisesti viiniytetty Marzemino-rypäleestä. Trentino-Alto Adigessa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat kalkkikivipohjaisilla mailla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viiniytymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini pullotetaan.
Servointiehdotuksia Vallaromin Marzeminolle
Kokeilkaa tätä Italiasta peräisin olevaa luomupunaviiniä, joka on ihanteellisesti temperoitu 15-18 °C:n lämpötilassa ankanrinnan ja sokeriherneitten kanssa, paahdetun vasikanmaksan omenoiden, sipulin ja balsamietikkakastikkeen kanssa tai ossobucon seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Vallarom