- Tämä voimakas punaviini sopii erinomaisesti lammasragout'in kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivia viikunoita, tai paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa
- Tämä Trentino-Alto Adigesta kotoisin oleva viini paljastaa rypälelajikkeelle tyypillisen ja hedelmäisen luonteen nautiskelijalle
- Tämä italialainen punaviini soveltuu erinomaisesti
Marzemino Ai Dossi - Longariva
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Marzemino Ai Dossi - Longariva
Longarivan elegantti Marzemino Ai Dossi virtaa lasiin kirkkaan rubiininpunaisena. Tuoksussa tämä Longarivan punaviini esittelee kaikenlaisia orvokkeja.
Longariva Marzemino Ai Dossi esittäytyy viinin ystävälle ihanan kuivana. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Tasapainoinen ja monivivahteinen, tämä tiivis, samettinen ja lihaisa punaviini esittelee itsensä makuun. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Trentino DOC:sta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku vakuuttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla.
Vinification of the Marzemino Ai Dossi by Longariva
Italiasta peräisin olevan tasapainoisen Marzemino Ai Dossin perustana ovat Marzemino-rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle nopeinta reittiä. Siellä ne lajitellaan ja pilkotaan huolellisesti. Käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Marzemino Ai Dossi -viini voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Servointiehdotukset Marzemino Ai Dossi by Longariva
Juo tämä Italiasta peräisin oleva punaviini mieluiten 15 - 18 °C:n lämpötilassa kasviskuskuksen, naudanlihapullien, ossobucon tai inkivääri-punakaalin ja majoran kanssa maustetun hanhenrinnan seuraan.
- Lisää tuotteita osoitteesta Longariva