- Tämä punaviini parhaista rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten haudutettua kanaa punaviinissä tai ankankravaa sokeriherneillä
- Suuren puun kypsyminen tekee tästä italialaisesta punaviinistä erityisen silkkisen
- Tämä italialainen punaviini sopii erinomaisesti
Lessona - Tenute Sella 1671
pakkaus!
Lisätietoja Lessona - Tenute Sella 1671
Tenute Sella 1671 Lessonan kanssa lasiin tulee ensiluokkainen punaviini. Siinä se esittelee ihanan kirkkaan, rubiininpunaisen värin. Lasissa tämä Tenute Sella 1671:n punaviini paljastaa mansikan ja vadelman aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Tenute Sella 1671 Lessona maistuu miellyttävän kuivalta. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähän jäännössokeria sisältäen. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä italialainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse jäännössokeria. Tämä silkkinen punaviini on tasapainoinen ja monikerroksinen maku. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkivaikutelma on valloittava, ja siinä on huomattava jälkivaikutelma. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Lessona from Tenute Sella 1671
Ykkösluokan ja ihanan tasapainoisen Cuvée Lessona from Tenute Sella 1671:n perustana ovat Vespolina- ja Nebbiolo-rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Piemontessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle piikivipitoiseen maaperään. Kun rypäleet ovat täysin kypsiä, Lessonan rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vaikeasti valikoivaa täysipainoista sadonkorjuuta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle nopeinta reittiä. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta poistetaan.
Suositus Lessona by Tenute Sella 1671:lle
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15 - 18 °C:n lämpötilassa, ja se sopii erinomaisesti viinin seuraksi. Se sopii täydellisesti punaviinissä haudutetun kanan, paahdetun vasikanmaksan omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa tai kasvis-couscousin ja naudanlihapullien kanssa saattajaviiniksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Tenute Sella