konsultointi!
Verpackung!
I Muri Negroamaro Vigneti del Salentosta Italian Apulian viininviljelyalueelta on puhdas, samettinen ja tasapainoinen punaviini.
Lasissa tämä viini loistaa runsaana rubiininpunaisena, jossa on violetteja korostuksia. Intensiivinen tuoksu lumoaa nenän tummien marjojen (erityisesti karhunvatukan ja mustaherukan) hedelmäisillä vivahteilla, joita mausteiset vivahteet hienovaraisesti tukevat. Tämän italialaisen punaviinin keskitäyteläinen runko harmonisoituu upeasti kauniin raikkauden ja lämpimän rakenteen kanssa. Jälkivaikutelmassa on hienovaraista mausteisuutta ja miellyttävää pituutta.
Vigneto del Salenton I Muri Negroamaro -viinin viiniytyminen
Sadonkorjuun jälkeen Negroamaro-rypäleet kuorittiin, puristettiin ja maseerattiin lämpötilaa säädellen. Käyminen tapahtui 8-10 päivän ajan ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä, minkä jälkeen tapahtui malolaktinen käyminen. Tämä punaviini kypsytetään käytetyissä ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä 4-5 kuukauden ajan.
Ruokasuositus viinille Vigneti del Salento Negroamaro I Muri
Nauti tätä kuivaa italialaista punaviiniä italialaisen pastan, liharuokien tai kypsytettyjen juustojen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Farnese Vini