- Tämä voimakastahtoinen punaviini sopii täydellisesti täytettyjen paprikoiden tai punaviinissä haudutetun kanan kanssa
- Nauttijalle tämä Trentino-Alto Adigesta peräisin oleva viini on erityisen monimuotoinen
- Tämä italialainen punaviini sopii täydellisesti
Groppello Di Revo' - El Zeremia
pakkaus!
Lisätietoja Groppello Di Revo' - El Zeremia
Trentino-Alto Adigesta peräisin olevan El Zeremian "Groppello Di Revo" on viinilasissa kirkkaan rubiininpunainen. Punaviinilasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini paljastaa ihanan monitahoiset luumun, karhunvatukan, punaherukan ja mustikan aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Viini ihastuttaa tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä italialainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Tuoksu ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Kielellä tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis, samettinen ja lihaisa rakenne. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Trentino DOC:sta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös hiekan ja saven hallitseman maaperän mineraaliset vivahteet.
El Zeremia Groppello Di Revo'n viininvalmistus
Tasapainoinen Groppello Di Revo' Italiasta on Groppello-rypälelajikkeesta viiniytetty yhden lajikkeen viini. Trentino-Alto Adigessa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat savi- ja hiekkamaalla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Groppello Di Revo saa jatkaa harmonisoitumistaan hienossa sakassa muutaman kuukauden ajan.
Suositus El Zeremian Groppello Di Revo' -viinille
Nauti tätä Italiasta peräisin olevaa punaviiniä mieluiten maltillisessa lämpötilassa 15 - 18 °C:n lämpötilassa naudanlihapullien kanssa tarjottavan kasvis-couscousin, papujen ja tomaattien kanssa tarjottavan vasikanlihan tai ossobucon seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta El Zeremia