🍷 Gajan Darmagi Langhe DOC viehättää vaikuttavalla tiheydellään ja korkealla viskositeetillaan
🍽️ Nauti tätä punaviiniä erinomaisen ruoan, kuten Boeuf Bourguignonin tai rucola-pennin, kanssa
🌍 Valmistettu ensiluokkaisesta Cabernet Sauvignonista tunnetussa Langhen viinialueella Piemonteessa
pakkaus!
Lisätietoja Darmagi Langhe DOC - Gaja
Gaja Darmagi Langhe -viinin kanssa lasiin kaadetaan ensiluokkainen punaviini. Siinä on ihanan tiheä, purppuranpunainen väri. Jos lasia pitää hieman vinossa, voi nähdä viinin värin siirtyvän reunoilla granaatinpunaiseksi. Kun lasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy lasin reunalla olevissa kirkkaissa lasimaalauksissa. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä tähtihedelmien, mustikan, mangon ja mustaherukan tuoksuja. Siinä on myös vivahteita vaniljasta, itämaisista mausteista ja kanelista.
Makupuolella Gajan Darmagi Langhe avautuu miellyttävän kuivalla, tarttuvalla ja aromikkaalla maulla. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis rakenne. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Langhe DOC -viininviljelyalueelta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku on lopulta ihastuttava ja hyvin pitkäkestoinen. Jälkivaikutelmaa sävyttävät myös savi- ja hiekkakivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Gaja Darmagi Langhe
Tämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Cabernet Sauvignoniin. Tähän Gajan ihanan voimakkaaseen yhden lajikkeen viiniin on käytetty vain ensiluokkaisia rypäleitä. Piemontessa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat savi-, kalkkikivi- ja hiekkakivipohjaisilla mailla. Darmagi Langhe määrittävät ilmeisesti myös ilmastolliset ja tyylilliset tekijät Langhe DOC. Tätä italialaista viiniä voidaan kuvailla vanhan maailman viiniksi sanan parhaassa merkityksessä, ja sen esittely on poikkeuksellisen vaikuttava. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa kypsytys.
Viinisuositus Gaja Darmagi Langhe
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini tarjoillaan mieluiten 15 - 18°C:n lämpötilassa boeuf bourguignonin, rucolapennejen tai perunapannun ja lohen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Angelo Gaja