🍾 D'Araprìn brut herättää ihastusta hienolla kuplinnallaan ja hienolla, kermamaisella tekstuurillaan lasissa
🍽️ Nauti tätä kuplivaa samppanjaa täydellisesti omeletin kanssa, jossa on lohta, tai paistetun taimen kanssa inkivääri-päärynän kera
🇮🇹 Tämä ihana sekoitus on peräisin Apulian auringonpaisteessa kasvatetuista parhaista Bombino Bianco- ja Pinot Noir -rypäleistä
Brut - D'Araprì
Toimitusaika n. 9-11 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Brut - D'Araprì
Apuliassa sijaitsevan D'Araprìn Brut-viini on lasissa kirkkaan vaalean punainen. Tämän kuohuviinin kuplat loistavat lasissa erittäin hienojakoisesti kuplien ja uskomattoman tasaisesti. Lasia pyöritellessä voi havaita tämän kuohuviinin erinomaisen tasapainon, sillä se ei erotu lasin seinämillä vetisenä, siirappimaisena tai liköörimäisenä. Tuoksussa tämä D'Araprì-kuohuviini tuo esiin kaikenlaisia kypsiä omenoita, appelsiineja ja persikoita.
Kielellä tälle tasapainoiselle kuohuviinille on ominaista uskomattoman kevyt, raikas ja kermainen rakenne. Tämän Apulian viininviljelyalueelta peräisin olevan kuohuviinin jälkimaku on lopulta vakuuttava ja siinä on kaunis jälkivaikutelma. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivi- ja savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
D'Araprì Brutin valmistus
Ensiluokkaisen ja ihanan tasapainoisen Cuvée Brut by D'Araprìn perustana ovat Bombino Bianco- ja Pinot Noir -rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Apuliassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja kalkkikivipitoiseen maaperään. Brut on läpikotaisin vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Tämän Bombino Biancosta ja Pinot Noirista valmistetun viinin rypäleiden kypsymiseen vaikuttaa merkittävästi viljelyalueen ilmasto. Apuliassa rypäleet viihtyvät melko viileässä ilmastossa, mikä näkyy muun muassa erityisen pitkinä ja tasaisina rypäleinä ja melko maltillisena rypäleen puristemehupainona. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja puristetaan huolellisesti. Tämän jälkeen tapahtuu perusviinien käyminen. Kun cuvée on koottu, seuraa jatkokypsytys Méthode Traditionelle -menetelmän mukaisesti. Tämän jälkeen D'Araprì Brut kypsyy useita kuukausia pullossa ja lopulta puristetaan.
Servointiehdotukset D'Araprì Brutille
Juo tämä Italiasta peräisin oleva kuohuviini mieluiten hyvin jäähdytettynä 5-7 °C:n lämpötilassa lohen ja fenkolin kera valmistetun munakkaan, punajuurella höystetyn vihannessalaatin tai inkivääripäärynän kera paistetun kirjolohen seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta D'Araprì