🍷 Fasoli Gino'n Alteeo Amarone Della Valpolicella DOCG hurmaa intensiivisellä, samettisella tekstuurillaan ja aromien täydellisellä tasapainolla
🍽️ Tämä arvokas viini Venetiasta avautuu täydellisesti sydäntä hyllyttävien ruokien, kuten ossobuco tai lampaan ragout, kanssa
🌿 Tämä viini valmistetaan klassisista rypälelajikkeista Corvina, Corvinone ja Rondinella, ja sen vegaaninen vinifikaatio erottuu erityisesti
buy_36_save_7
pakkaus!
Lisätietoja Alteo Amarone Della Valpolicella DOCG - Fasoli Gino
Venetossa sijaitsevasta Fasolista peräisin oleva Alteo Amarone Della Valpolicella Docg paljastaa lasissa tiheän, rubiininpunaisen värin. Jos kallistat lasia hieman, voit nähdä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla värin siirtyvän granaatinpunaiseksi. Kun lasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy kirkkaina ikkunoina lasin reunoilla. Lasissa tämä Fasolin punaviini paljastaa mustikan, mulperin, mustaherukan ja karhunvatukan aromeja, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu 8,8 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Erinomainen maku ei välttämättä tarvitse paljon jäännössokeria. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan samettinen suutuntumassa. Alteo Amarone Della Valpolicella Docg on ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan läsnä olevan hedelmähapokkuutensa ansiosta. Jälkivaikutelmassa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva kypsä punaviini ilahduttaa lopulta kauniilla pituudellaan. Siinä on jälleen mustaherukan ja mustikan vivahteita.
Vinification of Fasoli Alteo Amarone Della Valpolicella Docg
Voimakas Alteo Amarone Della Valpolicella Docg Italiasta on Corvina-, Corvinone- ja Rondinella-rypäleistä valmistettu cuvée. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useita kuukausia tammitynnyreissä. Kun viini on valmis, Alteo Amarone Della Valpolicella Docg harmonisoidaan huolellisesti.
Ruokasuositus Fasoli Alteo Amarone Della Valpolicella Docg:lle
Tämä luomupunaviini Italiasta nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa ossobucon, kapris-tomaattikastikkeella maustetun spagetin tai lammasragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Fasoli Gino