♥ Tällä hetkellä 19 725 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!
-
Vihreä omena, Kuusimeloni, Sitruuna ja Karamelli

Almerita Brut Contea di Sclafani DOC - Tenuta Regaleali

Kuohuviini Metodo classico , Spumante Italia Italia Sizilien (IT) Contea di Sclafani DOC (IT)

Vuosikerta

9999
2019
Tilauksen enimmäismäärä on saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Tilauksen vähimmäismäärää ei ole saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
24
Yksikköhinta: 36.98 *
Almerita Brut Contea di Sclafani DOC - Tenuta Regaleali
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Almerita Brut Contea di Sclafani DOC - Tenuta Regaleali

Tasca d'Almeritan Almerita Brut Contea di Sclafani DOC Tenuta Regaleali by Tasca d'Almerita on erittäin tyylikäs kuohuviini, joka on valmistettu klassisella menetelmällä Sisiliasta.

Lasissa Almerita Brut on väriltään kiiltävän kullankeltainen ja siinä on erittäin hieno, sitkeä perlage. Tuoksussa aistittavissa tyypillisiä sisilialaisia sitrushedelmien aromeja, mesiangervon ja sokeroidun sitruunankuoren tuoksua, kun taas tämä hieno kuohuviini ilahduttaa makua hienolla, luonnollisella, pehmeällä täyteläisyydellään ja pehmeydellään. Jälkimaku on pitkä ja viipyilevä.

Vinification of the Almerita Brut Contea di Sclafani from Tasca d'Almerita

Tämä eksklusiivinen sisilialainen kuohuviini on valmistettu 100-prosenttisesti Chardonnay-rypäleistä, jotka on kasvatettu Regalealin tilan korkeimmilla viinitarhoilla. Manuaalisen sadonkorjuun jälkeen rypäleet käyvät läpi käymisen ja täydellisen malolaktisen käymisen. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään 24 kuukautta pullossa käyttäen "Metodo Classico" -menetelmää, eli perinteistä pullokäymistä hiivoilla, minkä jälkeen se puristetaan keväällä ja täydennetään Brut-annoksella. Sen jälkeen se lepää pullossa vielä 6 kuukautta ennen kuin se vapautetaan myyntiin.

Viiniä ei ole vielä myyty.

Chardonnaysta valmistettua Almerita Brut -kuohuviiniä on valmistettu suurella huolellisuudella ja kärsivällisyydellä 1990-luvun alusta lähtien; hidas kypsytysprosessi on ominaista tämän Tascan kuohuviinin korkealle laadulle ja hienostuneisuudelle, ja se on voittanut vuosien varrella useita palkintoja.

Kerrotaan vielä, että tämä kuohuviini on saanut useita palkintoja.

Ruokasuositus Tasca d'Almeritan Almerita Brut Contea di Sclafani -kuohuviinille

Tasca d'Almeritan Almerita Brut Contea di Sclafani

Nauti tätä hienoa kuohuviiniä Sisiliasta aperitiivina, hienostuneiden alkupalojen kanssa, kalavalmisteiden ja äyriäisten seurana sekä tietysti erilaisissa juhlatilaisuuksissa.

Hyvinvoi tätä hienoa kuohuviiniä Sisiliasta.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viinityyppi:
Kuohuviini
Viinityyppi:
Metodo classico , Spumante
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
brut - bruto
Tilaisuus ja teema:
Lahja hyville ystäville , Häät , Yllätyksen tuntijat , Asiakkaan lahja , Äitienpäivä , Pääsiäinen , Romanttinen illallinen
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
6,9
Jäännössokeri noin g/l:
8,9
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Sizilien (IT)
Osa-alue:
Contea di Sclafani DOC (IT)
Rypälelajikkeet:
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
Pullokäyminen
Laajennuksen tiedot:
Pullokäyminen , Pullon säilytys
Laajentumisaika mon.:
30
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominazione di origine controllata
Lattiat & Erityiskerrokset:
Hiekka
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Aromi:
Vihreä omena , Karamelli , Kuusimeloni , Sitruuna
Rakenne / suutuntuma:
helppo , raikas , sulaa
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Tyyli:
Vanha maailma
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
11 - 13
Ruokasuositukset:
Kevyet ja kirkkaat astiat
Lasisuositus:
Kuohuviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
taiteellinen , moderni
Sulkutyyppi:
Samppanjan korkki
Alkoholi tilavuusprosentteina:
12
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Conte Tasca d'Almerita S.A.R.L. - Via dei Fiori 13 - 90129 Palermo - Italia
Item.-nr:
70002-IT-SW-004.1
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN