🍷 Villa Raianon Aglianico Campania IGT hurmaa elegantilla, kuivalla makuprofiilillaan ja harmonisella tasapainollaan
🍽️ Täydellinen hienostuneille ruoille, kuten Boeuf Bourguignon tai ankankoipia sokeriherneillä
🏞️ Tämä puhdasviinilajike edustaa ylpeästi Aglianico-rypälettä ja ainutlaatuista viininviljelyaluetta Kampaniassa
pakkaus!
Lisätietoja Aglianico Campania IGT - Villa Raiano
Campanian viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Aglianico Campania on lasissa kirkkaan purppuranpunainen. Lasissa tämä Villa Raianon punaviini tuo esiin luumujen, mustikoiden, mustakirsikoiden, morellokirsikoiden ja mulperinmarjojen aromeja, joita täydentävät ilmakuivattu kinkku, polttopuu ja pyökkisavu. Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen alhaisella jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse jäännössokeria. Jälkivaikutelmassa tämä Campanian viininviljelyalueelta peräisin oleva nuori viini ilahduttaa kauniilla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran mustikan ja karhunvatukan vivahteita.
Vinification of the Aglianico Campania from Villa Raiano
Tämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Aglianicoon. Tähän Villa Raianon ihanan tasapainoiseen yhden lajikkeen viiniin on käytetty vain ensiluokkaisia rypäleitä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja suurissa puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Aglianico Campania kypsytetään muutaman kuukauden ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Suositus Villa Raianon Aglianico Campaniasta
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti boeuf bourguignonin, ankanrinnan mangetoutin kanssa tai vasikanlihan keitetyn naudanlihan papujen ja tomaattien kanssa.