Lisätietoja Solenida of Podernovo Sangiovese Costa Toscana IGT - Tenuta Podernovo
Lasissa Tenuta Podernovon orgaanisesti tuotettu Solenida of Podernovo Sangiovese Costa Toscana paljastaa tiheän rubiininpunaisen värin. Pienen pyöräytyksen jälkeen punaviinilasi paljastaa reunoiltaan viehättävän granaatinpunaisen värin. Kun viinilasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy lasin reunoilla olevissa kirkkaissa lasimaalauksissa. Tämän Toscanasta peräisin olevan punaviinin tuoksu tekee vaikutuksen hapankirsikan, mustaherukan ja karhunvatukan aromeilla. Sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen alhaisella jäännössokeripitoisuudella. Kuten Icon-viinisegmenttiin kuuluvalta viiniltä voi odottaa, tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan samettinen suutuntumassa. Jälkivaikutelmassa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva kypsä punaviini ilahduttaa huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vivahteita karhunvatukasta ja mustaherukasta. Hiekka- ja savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet täydentyvät loppupuolella.
Vinification of the Tenuta Podernovo Solenida of Podernovo Sangiovese Costa Toscana
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu luonnonmukaisesti Sangiovese-rypäleestä. Tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat Toscanan hiekka- ja savimaalla. Podernovo Sangiovese Costa Toscana Solenida of Podernovo on vanhan maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tästä italialaisesta viinistä huokuu poikkeuksellinen eurooppalainen viehätysvoima, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään 12 kuukautta barriqueissa ja 900-litraisissa slaavilaisissa tammitonneissa.
Viiniparisuositus Tenuta Podernovo Solenida of Podernovo Sangiovese Costa Toscana viinille
Nauti tätä Italiasta peräisin olevaa luomupunaviiniä mieluiten 15 - 18°C:n lämpötilassa suolaisen curryn ja karitsan kanssa, paistettujen lammasjuustopakettien tai ankanrinnan ja mangetoutin kanssa.
Nauti tätä luomupunaviiniä Italiasta mieluiten 15 - 18°C:n lämpötilassa.- Lisää tuotteita osoitteesta Tenuta Podernovo