konsultointi!
Verpackung!
Peter Zemmerin Trentino-Alto Adigesta peräisin oleva Etelä-Tirolin Sauvignon Blanc on lasissa kirkkaan vaaleankeltainen. Tämä Italiasta peräisin oleva valkoviini on ihanteellinen valkoviinilasiin kaadettuna, ja siinä on ihanan ilmeikkäitä kvittenin, sitruunan, limetin ja morellokirsikan aromeja, joita täydentävät garrigue, Välimeren yrtit ja lovage.
Tämä Peter Zemmerin kuiva valkoviini sopii täydellisesti viininjuojille, jotka pitävät täysin kuivasta viinistä. Sauvignon Blanc Südtirol pääsee jo hyvin lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 0,5 grammalla jäännössokeria. Maussa tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne on ihanan kevyt. Sauvignon Blanc Südtirol on läsnä olevan hedelmähapokkuutensa ansiosta ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta hyvällä jälkivaikutelmalla.
Peter Zemmerin Sauvignon Blanc Südtirol -viinin viininvalmistus
Tämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Sauvignon Blanciin. Tähän Peter Zemmerin poikkeuksellisen tasapainoiseen lajikeviiniin on käytetty vain ensiluokkaista rypäleainesta. Käsin korjatun sadon jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viiniytymistä seuraa muutaman kuukauden kypsytys hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Peter Zemmerin Sauvignon Blanc South Tyrol -viinille (Etelä-Tirol)
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten maltillisesti jäähdytettynä 11-13 °C:ssa. Se sopii erinomaisesti paistettujen lammasjuustopakettien, pinaattigratiinin ja manteleiden kanssa tai rommimuhennoksen seuravaksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Peter Zemmer