🍷 Tämä San Silvestro Ottone I Piemonte Barbera DOC lumoaa pyöreällä ja samettisella karakterillaan sekä pitkällä jälkimaultaan
🍽️ Se sopii täydellisesti herkullisen Ossobuccon ja houkuttelevan lampaanragout'n kanssa unohtumattomaksi makuelämykseksi
🌍 Valmistettu maalauksellisessa Piemontessa, tämä puhdas Barbera paljastaa arvokkaan Sartirano-viinitilan laadun
pakkaus!
Lisätietoja San Silvestro Ottone I Piemonte Barbera DOC - Sartirano
Tämä yhden lajikkeen italialainen viini tuo lasiin ihanan ilmeikkäitä mustaherukan, karhunvatukan, mustan kirsikan ja luumun sävyjä. Siinä on myös vivahteita muista hedelmistä.
Sartirano San Silvestro Ottone I Piemonte Barbera on viinin ystäville miellyttävän kuiva. Tämä punaviini ei ole koskaan karkeaa tai ankaraa, vaan pyöreää ja pehmeää. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Piemonte DOC:sta, peräisin olevan nuorekkaan punaviinin jälkimaku on vaikuttava ja kaunis.Sartirano San Silvestro Ottone I Piemonte Barbera -viinin viininvalmistus
Tämä punaviini keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Barberaan. Tähän Sartiranon ihanan tasapainoiseen yhden lajikkeen viiniin kerättiin vain ensiluokkaisia rypäleitä. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta vedetään pois.
Viinisuositus San Silvestro Ottone I Piemonte Barbera from SartiranoTämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti ossobucon, inkivääri-punakaalin ja meiramin kera valmistetun hanhenrinnan tai lampaan ragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kera valmistetun lammasraagun seuraksi.