🍷 Nals Margreidin Pfeffersburgin Edelvernatsch vie yhteensopivan elegantin tyylin ja tasapainoisen hedelmähapon, joka antaa jokaiselle kulaukselle samettisen koostumuksen
🍽️ Nauti sitä parhaiten sydämellisten ruokien, kuten ankanrinnan tai lammasragoutin kanssa unohtumatonta makuelämystä varten
🌍 Erityinen Vernatsch-viinirypäle kasvaa auringonpaistamilla alueilla Alto Adigessa ja esittää Italian sielun jokaisessa lasissa
pakkaus!
Lisätietoja Pfeffersburger Edelvernatsch - Nals Margreid
Nals Margreid Pfeffersburger Edelvernatsch on ensiluokkainen punaviini. Sen väri on ihanan kirkkaan rubiininpunainen. Ihanteellisesti punaviinilasiin kaadettuna tässä vanhan maailman punaviinissä on ihanan ilmeikkäitä aromeja, joissa on orvokin, parfyymiruusun, mulperin ja syreenin aromit, joita tynnyrissä kypsyttämisen ansiosta täydentävät vihreä pippuri, garrigue ja lovage.
Tämä Nals Margreidin kuiva punaviini sopii viinin ystäville, jotka pitävät täysin kuivasta viinistä. Pfeffersburger Edelvernatsch pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on puristettu vain 2,7 grammalla jäännössokeria. Tämä samettinen punaviini on tasapainoinen ja monitahoinen maku. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Pfeffersburger Edelvernatsch maistuu suutuntumalle samettiselta ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Alto Adige / Etelä-Tirol DOC -viininviljelyalueelta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta hyvällä jälkivaikutelmalla.
Vinification of the Pfeffersburger Edelvernatsch from Nals Margreid
Trentino-Alto Adigesta peräisin olevan tasapainoisen Pfeffersburger Edelvernatschin perustana ovat Vernatsch-rypälelajikkeen rypäleet. Viinirypäleet kasvavat Trentino-Alto Adigessa optimaalisissa olosuhteissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle sedimentti- ja säätilakallioperäiseen maaperään. Pfeffersburger Edelvernatsch -viinirypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisessa kypsyysvaiheessa ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuukonetta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Suositus Nals Margreidin Pfeffersburger Edelvernatsch -viinilleTämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa nautittavaksi ankanrinnan ja mangetoutin, ossobucon tai lammasragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Nals Margreid