🍷 Cantina Puianellon kuiva frizzante Lambrusco Grasparossa DOC hurmaa pirteällä, kuivalla raikkaudellaan ja hienolla kuohuviinillä
🍽️ Täydellinen sydämelliseen italialaiseen keittiöön, tämä viini sopii erinomaisesti kurpitsatortellien ja raa'an kinkun kanssa
🌿 Emilia Romagnasta kotoisin oleva viini yhdistää tyypillisten Lambrusco Grasparossa -rypäleiden aromit upeassa elämyksessä
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Lambrusco Grasparossa frizzante secco DOC - Cantina Puianello
Cantina Puianellon Lambrusco Grasparossa DOC on kuiva kuohuviini Emilia Romagnasta. Se loistaa intensiivisellä rubiininpunaisella värillä ja hienolla perlaasilla lasissa, ja sen tuoksu on hyvin hedelmäinen, ja siinä on violetin, hapankirsikan, kirpeän mustikan ja vadelman tuoksuja.
Makupuolella se on kuiva, täyteläinen ja aromikas, viinimäinen, kevyesti tanniininen, raikas ja piristävä. Jälkimaku on pitkä ja harmoninen.
Vinification of the Lambrusco Grasparossa frizzante secco from Cantina Puianello
Tätä kuohuvaa, kuivaa italialaista Emilia-Romagnan puolikuohuviiniä varten viinitellään vain paikallisen Lambrusco Grasparossa -rypälelajikkeen rypäleitä, jotka kasvavat Reggio Emilian ympärillä olevilla kukkuloilla Scandianon ja Canossan lähellä. Rypäleet murehtivat kuorissa 48-72 päivää, jotta saadaan parempi tanniinipitoisuus, minkä jälkeen tapahtuu käyminen, toinen malolaktinen käyminen ja kypsytys ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Kun viini valmistetaan kuohuviiniksi, toinen käyminen tapahtuu Charmat-menetelmällä. Lambrusco Grasparossa kypsytetään kuivana.
Ruokaparit Cantina Puianellon Lambrusco Grasparossa frizzante secco -viinin kanssa
Suosittelemme tätä Emilia-Romagnan hedelmäistä, kuivaa punaista kuohuviiniä tyypillisten alueellisten ruokien, kuten kurpitsatortellin, raakakinkun, kananmunia ja paistettuja vihanneksia sisältävien ruokien sekä naudan- tai sianlihaa sisältävien liharuokien kanssa. Tarjoile se hieman jäähdytettynä.
- Lisää tuotteita osoitteesta Cantina Puianello