- Tämä puhdas valkoviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten paistettua taimenta inkivääripäärynällä tai kurpitsapaistosta
- Nauttijalle tämä viini Kampaniasta näyttäytyy erityisen tasapainoisena
- Tämä italialainen valkoviini sopii erinomaisesti elegantiksi kesäviiniksi
Fiano Cumalè Paestum - Casebianche
pakkaus!
Lisätietoja Fiano Cumalè Paestum - Casebianche
Casebianchen tyylikäs Fiano Cumalè Paestum -viini liukuu lasiin kirkkaan kullankeltaisena. Fiano Cumalè Paestumin ensimmäinen tuoksu paljastaa sitruunan ja appelsiinin vivahteita. Tuoksun hedelmäisiin osiin liittyy limettiä.
Makupuolella Casebianchen Fiano Cumalè Paestum avautuu ihanan kuivana, tarttuvana ja aromaattisena. Maussa tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne on ihanan raikas ja lihaisa. Jälkivaikutelmassa tämä Campanian viininviljelyalueelta peräisin oleva valkoviini ilahduttaa kauniilla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vivahteita appelsiinista ja sitruunasta. Jälkivaikutelmaan yhtyvät kalkkikivi- ja savivaltaisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Casebianche Fiano Cumalè Paestum -viinin valmistus
Tasapainoinen Fiano Cumalè Paestum Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu luonnonmukaisesti Fiano-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Campaniassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja kalkkikivipitoiseen maaperään. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän jälkeen viini kypsyy muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Servointiehdotukset Casebianche Fiano Cumalè Paestumille
Tämä Italiasta peräisin oleva luomuvalkoviini tarjoillaan mieluiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa kurpitsapadan, purjosipulikeiton tai peston kera valmistetun vihannesmuhennoksen seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Casebianche