• ♥ Tällä hetkellä 23.227 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
UUSI
premium-wreath
90
Pisteet
Wine Spectator
premium-wreath
94
Pisteet
Falstaff
premium-wreath
93
Pisteet
Vinous
Rosso di Montalcino DOC - Biondi-Santi
UUSI
Luumu, Rose, Violetit, Sitruunan kuori, Veriappelsiini, ja Yrtit

Rosso di Montalcino DOC - Biondi-Santi

Vuosikerta

9999
2020
2021
6
12
24
Yksikköhinta: 98.98 *
Rosso di Montalcino DOC - Biondi-Santi
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Rosso di Montalcino DOC - Biondi-Santi

Rosso di Montalcino DOC von Biondi-Santi esittäytyy syvästi tumman rubiinin värisenä, intensiivisten granaattiomenan punalehtien heijastaessa. Sen tuoksu hurmaa kypsien kirsikka-, karviainen- ja luumun aromien sekä hienovaraisen mustaherukan, neilikka ja kuivattujen yrttien vivahteiden yhdistelmällä. Ensimmäisellä kielekkeellä paljastuu harmoninen tasapaino samettisen tanniinin ja eloisan raikkauden välillä. Hedelmäiset àromen yhdistyvät mausteisiin sävyihin, kuten kaneli, mustapippuri ja välimerelliset yrtit. Makuelämys on täyteläinen, hienovaraisen mineraalinen ja kestoltaan pitkä, elegantti jälkimaussa. Herkulliset nuancet vaniljan, suklaan ja paahdettujen manteleiden kautta antavat viinille vertaansa vailla olevaa monimutkaisuutta. Kaiken kaikkiaan tämä punaviini vakuuttaa kerroksellisuudellaan, hienostuneella rakenteellaan ja eloisan hedelmäisyytensä ansiosta, tehden siitä todellisen nautinnon.

Vinificacao von Rosso di Montalcino DOC von Biondi-Santi

Kulttuurit kasvavat aurinkoisilla kukkuloilla Montalcino-alueen ympärillä. Viiniköynnökset kasvavat mineraalipitoisilla savensekoitepelloilla, jotka varmistavat optimaalisen ravinteiden saannin ja edistävät monimutkaisten aromien kehittymistä. Sadonkorjuu tapahtuu täydellisen kypsinä, jolloin varovaisuus ja tarkkuus ovat korkealla tasolla. Henkilökohtainen poiminta mahdollistaa parhaiten laadukkaiden rypäleiden valinnan, mikä takaa erinomaisen viinin laadun.

Vinifikaatio alkaa varovaisella kuorimällä kontrolloidussa lämpötilassa aromien ja mausteiden optimaalisen uuttamisen varmistamiseksi. Fermentaatio tapahtuu lämpimässä, mikä edistää monikerroksisen aromimaailman kehittymistä. Munsellin luonnollinen happojen väheneminen hienovaraisuutta lisäämällä parantaa makutasapainoa ja monimutkaisuutta. Kypsytys suoritetaan perinteisissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa astioissa sekä isoissa tammitynnyreissä säilyttääkseen tasapainon hedelmäisyyden ja tanniinien välillä.

Viini kypsyy vähintään 12 kuukautta tammitynnyreissä, mikä korostaa sen rakenteellista eleganssia ja samettista tekstuuria. Kohtalainen puumäskäys ja luonnollinen kypsyminen kellarissa muodostavat perustan sen eloisalle raikkaudelle ja monikäyttöisille makunoteille. Tuloksena on kukkainen raikkaus, syvällinen rakenne ja harmoninen tasapaino hedelmäisyyden, mausteiden ja mineraalisuuden välillä.

Suositukset Rosso di Montalcino DOC von Biondi-Santi-ruokalajeihin

Tämä monipuolinen punaviini sopii erinomaisesti monenlaisten maukkaiden ruokien seuraan. Sen elävä raikkaus ja monikerroksinen rakenne korostavat vahvojen ruokien makuja ja sopivat yhteen eri raaka-aineiden kanssa.

Suositeltavaa on tarjoilla Rosso di Montalcino DOC von Biondi-Santi ruokien kanssa, joissa on tomaattikastiketta, tuoretta valkosipulia ja välimerellisiä yrttejä. Erityisesti tämä viini sopii klassiseen Pasta alla Carbonaraan tai pastaan, jossa on ragù di Manzoa, ja jotka korostavat viinin hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä.

Lisäksi se sopii erinomaisesti grillatun naudanlihakielen, lampaan kylkien tai haudutetun metsänriistan seuraksi. Nautinnollinen ilta saa lisämakua, kun yhdistät sen kypsyneeseen kovavatsaseen juustoon, kuten Pecorinoon tai parmesaniin, jotka korostavat viinin monimutkaisia aromia.

Myös täyteläiset antipastit kuivattuine kinkkuineen, mausteisine salameineen ja marinoituneine oliiveineen jättävät erinomaisen makuelämyksen Rosso di Montalcino DOC von Biondi-Santi-viinistä. Kasvissyöjille sopivat hyvin grillatut munakoisot, kesäkurpitsat tai sieniruokien, jotka korostavat viinin hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä.

Ylellinen nautinto muodostuu, kun yhdistät sen uunissa lämpimän ciabattan tai rustiikkisten leipien kanssa. Tämä punaviinin voimakas aromi tekee siitä ihanteellisen kumppanin pitkäkestoisille nautinnon ja intohimon illoille Välimeren keittiössä.

Kovat tosiasiat

premium-wreath
90
Pisteet
Wine Spectator
premium-wreath
94
Pisteet
Falstaff
premium-wreath
93
Pisteet
Vinous
Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Aromi:
Veriappelsiini , Yrtit , Luumu , Rose , rote Beeren , Violetit , Sitruunan kuori
Rakenne / suutuntuma:
tiheä , samettinen
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Toskana (IT)
Alkoholi tilavuusprosentteina:
13,5
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
5,3
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Cuvée:
monovariantti
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominazione di origine controllata
Palkinnot:
Falstaff - 94 Punkte , Vinous Antonio Galloni - 93 Punkte , Wine Spectator - 90 Punkte
Ruokasuositukset:
Tummat astiat , Mausteiset suolaiset ruoat
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo
Sulkutyyppi:
Korkki
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Biondi-Santi - Villa Greppo 183 - 53024 Montalcino SI - Italia
PID:
70121-IT-RW-SA-1127-20
NACH OBEN