🍷 Gajan Darmagi Langhe DOC hurmaa tiheällä ja monimutkaisella rakenteellaan, joka on täydellinen pitkäaikaiseen kypsyttämiseen
🍽️ Nauti tätä ensiluokkaista punaviiniä ihanteellisesti fenkolisalaatin kanssa punaisista linsseistä tai herkullisen turskan kanssa kurkkumusardigeman kanssa
🌍 Tämä viini on valmistettu käsin poimituista Cabernet Sauvignon -rypäleistä, ja se kasvaa kauniin Piemontin mineraalirikkailla mailla
pakkaus!
Lisätietoja Darmagi Langhe DOC - Gaja
Gaja Darmagi Langhe -viinin kanssa lasiin kaadetaan ensiluokkainen punaviini. Siitä paljastuu ihanan tiivis, purppuranpunainen väri. Punaviinilasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini esittelee ihanan monitahoisia karhunvatukan aromeja, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Makuaistissa Gaja Darmagi Langhe alkaa ihanan kuivana, täyteläisenä ja aromaattisena. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan tiivis suussa. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Langhe DOC:sta, peräisin olevan erittäin kypsän punaviinin jälkimaku on valloittava ja hyvässä jälkivaikutelmassa. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivi- ja hiekkakivipainotteisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Gaja Darmagi Langhe -viinin valmistus
Italian voimakkaan Darmagi Langhe -viinin perustana ovat Cabernet Sauvignon -rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Piemontessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi-, kalkki- ja hiekkakivipitoiseen maaperään. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä .
Viiniparisuositus Gaja Darmagi Langhe -viinille
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti fenkolisalaatin ja punalinssien kanssa, perunapannun lohen kanssa tai turskan kanssa kurkun ja sinappivihannesten kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta Angelo Gaja