• ♥ Tällä hetkellä 22.046 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
premium-wreath
1
Lasi
Gambero Rosso
musta viinimarja, paahdettua puuta, mineraali ja Metsänpohja

🍷 Argiolasin Costera Cannonau di Sardegna DOC hurmaa lämpimällä, pyöreällä rakenteellaan ja valikoiduilla pienissä puutynnyreissä kypsyvyys

🍴 Täydellinen runsaslihaisten liharuokien ja riistaruoan kanssa, tämä viini tekee jokaisesta grillijuhlasta tai sunnuntaisesta ateriasta nautinnon

🌍 100% alkuperäisestä Cannonau-rypäleestä, joka kasvaa Sardinian hedelmällisillä mailla, tuo tämä viini palan italialaista perinnettä lasiisi

Costera Cannonau di Sardegna DOC - Argiolas

Punaviini Italia Italia Sardiinia (IT) Cannonau di Sardegna DOC (IT)

Vuosikerta

9999
2022
6
12
24
Yksikköhinta: 24,38 *
Costera Cannonau di Sardegna DOC - Argiolas
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Costera Cannonau di Sardegna DOC - Argiolas

Sardiniassa sijaitsevan Argiolas-perheen viinitilan Costera Cannonau di Sardegna DOC -viini on lasissa intensiivisen rubiininpunainen, jossa on kevyitä granapunaisia vivahteita. Tuoksu on lajikkeelle tyypillinen ja siinä on intensiivinen viinin aromi. Maussa tämä sardinialainen punaviini on lämmin, pyöreä, kauniisti tasapainoinen ja rakenteeltaan hyvä.

Vinification of the Costera Cannonau di Sardegna from Argiolas

Cannonau, Sardinian perinteinen viini, valmistetaan 100-prosenttisesti Cannonau-rypäleistä, jotka ovat alkuperäisiä sardinialaisia viiniköynnöksiä, jotka viihtyvät Italian suurimman Välimeren saaren eteläosassa Medio Campidanon hedelmällisellä maaperällä. Maaperä on kalkkipitoinen, osittain savimoreenin sekoittama, kohtalaisen raskas ja löyhä, ja siihen on sekoittunut pientä ja keskikokoista soraa. Välimeren ilmasto, jossa talvet ovat leutoja, sademäärät vähäisiä ja kesät hyvin lämpimiä ja tuulia, suosii tämän ikivanhan rypälelajikkeen kasvua. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet maseroidaan valvotussa lämpötilassa, minkä jälkeen ne käyvät malolaktisessa käymisessä säiliöissä ja kypsyvät pienissä puutynnyreissä 8-10 kuukauden ajan. Lyhyen pullossaolon jälkeen viini on valmis nautittavaksi.

Ruokasuositukset Argiolas Costera Cannonau di Sardegna -viinille

Tämä sardinialaisten suosikkiviini sopii erinomaisesti liha- ja riistaruokien, grillatun lammas- ja vuohenlihan, keski-ikäisten ja vahvojen juustojen, pastan ja lihakastikkeiden sekä sienikastikkeiden kanssa valmistettujen kastikkeiden seuraan. Viini ystävien seuraan, ulkogrilliin tai sunnuntailounaalle.

Palkinnot Argiolas Costera Cannonaulle

  • I Vini d'Italia de L'Espresso 2017 - Costera 2014 sadan parhaan hinta-laatusuhteeltaan parhaan viinin 50 parhaan joukossa
  • The Wine Advocate - 90 pistettä vuodelta 2013
  • Wine Enthusiast - 90 pistettä vuodelta 2013

Kovat tosiasiat

premium-wreath
1
Lasi
Gambero Rosso
Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Aromi:
musta viinimarja , paahdettua puuta , mineraali , Metsänpohja
Rakenne / suutuntuma:
tiheä , sulaa
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Tilaisuus ja teema:
Parvekeviini (myös terassi käy!) , Bankettiviini / tynnyriviini , Viikon aikana! , Isänpäivä / miestenpäivä , Joulu
Rypälelajikkeet:
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Sardiinia (IT)
Osa-alue:
Cannonau di Sardegna DOC (IT)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Kalkki , Sora , Marl , Savi
Alkoholi tilavuusprosentteina:
14
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
pieni puu
Laajentumisaika mon.:
10
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominazione di origine controllata
Palkinnot:
Gambero Rosso - 1 lasi
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Tyyli:
Vanha maailma
Ruokasuositukset:
Tummat astiat , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Punaviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo , klassinen
Sulkutyyppi:
Korkki
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Argiolas SpA - Via Roma 28/30 - 09040 Serdiana CA - Italia
PID:
70235-IT-RW-CN-204-13.1
NACH OBEN