🍷 Tämä Prunoton Barbera d'Alba DOC hurmaa elegantilla rakenteellaan ja ilmeikkäillä aromeillaan, joissa on laventelia ja mustaherukkaa.
🍽️ Ihanteellinen hienoille ruokalajeille kuten vasikan kärkipihvi tai punajuurisalaatti unohtumatonta makuelämystä varten.
🌍 Tämä punaviini Piemontin tunnetulta viinialueelta näyttää Barbera-lajikkeen täyden potentiaalin hienossa tammisessa kypsytyksessä.
pakkaus!
Lisätietoja Barbera d'Alba DOC - Prunotto
Bordeaux'n lasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini tarjoaa ihanan ilmeikkäitä laventelin, syreenin, karhunvatukan ja mustaherukan aromeja, joita täydentävät sikarilaatikon, tammen ja tumman suklaan aromit, jotka ovat peräisin puutynnyreissä kypsytyksestä.
Kyllä, tämä viinin maku on ihana.Makuaistissa Prunotton Barbera d'Alba alkaa ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromaattisena. Tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan sulava ja tiivis suutuntumassa. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Barbera d'Alba DOC:sta, peräisin olevan nuorekkaan punaviinin jälkimaku on vakuuttava ja siinä on merkittävä jälkimaku. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikiven ja saven hallitsemasta maaperästä johtuvat mineraaliset vivahteet.
Prunotton Barbera d'Alban viinin valmistus
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu Barbera-rypäleestä. Piemontessa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat hiekka-, kalkkikivi-, savi- ja mergelimaalla. Tämän Italiasta peräisin olevan punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Barbera d'Albaa kypsytetään tammitynnyreissä vielä 6 kuukautta. Tammitynnyreissä tapahtuvaa kypsytystä seuraa huomattava pullokypsytys, joka tekee tästä punaviinistä entistäkin monimutkaisemman.
Viinisuositus Prunotto Barbera d'Alballe
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti punajuurella höystetyn vihannessalaatin, pinaattigratiinin ja manteleiden kanssa tai vasikanlihapihvin kanssa papujen ja tomaattien kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Prunotto