saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
Korem Isola dei Nuraghi IGT Argiolasista hehkuu intensiivisen rubiininpunainen lasissa. Tuoksussa avautuu erittäin houkuttelevia mustien marjojen, luumujen, ruusun terälehtien, yrttien, mausteiden ja mustan teen aromeja, joiden taustalla on kevyitä mineraalisia sävyjä. Maultaan Korem on täyteläinen, voimakkaan pehmeä rakenne, monitahoinen, jossa on kiinteät silkkiset tanniinit ja hyvin integroitunut hapokkuus. mehevä jälkimaku on tiivis, täynnä makua ja hedelmäisen raikas pitkässä jälkivaikutelmassa.
Korem Isola dei Nuraghi IGT Argiolas -viinin viininvalmistus
Tätä huippuviiniä varten Argiolas viinittää kolme alkuperäistä rypälelajiketta yhdessä: Bovale Sardo 85 %, Carignano 10 % ja Cannonau 5 %, jotka kasvavat Sa Tancan viinitarhoilla Selegasin lähellä, Sardinian eteläosassa. Sadonkorjuun jälkeen rypäleitä maseroidaan 10-12 päivän ajan ja ne käyvät ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Malolaktinen käyminen tapahtuu lasikuidulla lasitetuissa betonisäiliöissä. Tämän jälkeen viiniä kypsytetään 10-12 kuukautta ranskalaisissa barrique-tynnyreissä ja vielä 6 kuukautta pullossa.
Tiheydeltään, hedelmäisyydeltään ja intensiivisyydeltään se ei ole millään tavalla huonompi kuin isoveljensä Turriga. Viini on Turrigan tyylikkäämpi vastine aromaattisen Bovale Sardon ansiosta. Etiketissä on antiikin kreikkalainen kolikko, joka on löydetty Argiolas-tilan viinitarhoilta.
James Suckling suosittelee sen juomista vuodesta 2019 alkaen.
Ruokasuositukset viinille Korem Isola dei Nuraghi by Argiolas
Poikkeuksellinen viini, joka osoittaa jälleen kerran sardinialaisten rypälelajikkeiden potentiaalin. Ihanteellinen kumppani ruokiin, joissa on punaista lihaa, vuohta, lammasta, haudutettuja riistaruokia, kuten hirvenreittä, hirvenpaistia tai villisikaragouttia, kypsytettyjä, mausteisia juustoja. Korem sopii myös aterioihin, joihin voi sisältyä antipastoja ja pastaa, kuten mannasuurimoita gnocchien kera basilikan ja pecorino-juuston kera tai mangoldilla ja ricotta-juustolla täytettyjä ravioleja.
Argiolas Korem Isola dei Nuraghi -juustoa koskevat palkinnot
- Gambero Rosso: 2 lasillista vuosina 2014, 2011 ja 2010
- Duemilavini Bibenda: 4 viinirypäleestä vuonna 2014
- Vitae AIS: 3 viiniköynnöstä vuonna 2014
- Veronelli: 92 pistettä vuodelta 2014, 3 tähteä vuodelta 2011
- Doctor Wine: 91 pistettä vuodelta 2014
- James Suckling: 94 pistettä vuodelta 2014
- Vinous: 91 pistettä vuodelta 2014, 89 pistettä vuodelta 2012
- Wine Advocate Robert M.Parker: 90 pistettä vuosilta 2014 ja 2012, 91 pistettä vuodelta 2011
- Wine Spectator: 90 pistettä vuonna 2014
- Wine Enthusiast: 90 pistettä vuodelta 2012
- Luca Maroni: 88 pistettä vuodelta 2010
- Lisää tuotteita osoitteesta Argiolas