- Tämä lajikepuhtaas punaviini täydentää täydellisesti ruokia kuten ossobuco tai hanhenrinta inkiväärillä, punakaalilla ja oreganolla
- Sen alkuperä Latiumista tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Tämä italialainen punaviini sopii erinomaisesti
Cesanese Di Olevano Romano Il Fresco - Antonelli Marco
pakkaus!
Lisätietoja Cesanese Di Olevano Romano Il Fresco - Antonelli Marco
Elikäs Cesanese Di Olevano Romano Il Fresco Antonelli Marcolta virtaa lasiin kirkkaan rubiininpunaisena. Tuoksussa tämä Antonelli Marcon punaviini paljastaa kaikenlaisia hapankirsikoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, ruostumattomassa teräksessä tapahtuva kypsytysprosessi tuo viiniin lisää mustan kirsikan kaltaisia aromeja.
Antonelli Marco Cesanese Di Olevano Romano Il Fresco tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä italialainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon jäännössokeria. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan kevyt, raikas ja silkkinen. Jälkivaikutelmassa tämä Lazion viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini ihastuttaa kauniilla pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee hapankirsikan vivahteita. Jälkivaikutelmaan yhtyvät savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Cesanese Di Olevano Romano Il Fresco by Antonelli Marco
Tämä viini keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, Bombino Neroon. Tähän Antonelli Marcon ihanan tasapainoiseen yhden lajikkeen viiniin on tuotu vain ensiluokkaista rypälemateriaalia. Latiumissa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat savimaalla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viiniytymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Suositus Cesanese Di Olevano Romano Il Fresco by Antonelli Marco
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti viinin seuraksi. Se sopii erinomaisesti seurusteluviiniksi lampaanlihapataruoalle, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, keitetylle vasikanfileelle, jossa on papuja ja tomaatteja, tai kasvis-couscousille, jossa on naudanlihapullia.
- Lisää tuotteita osoitteesta Antonelli Marco