🍷 Fontanafreddan Barbera d'Alba DOC viehättää elegantilla kypsyttämisellään tynnyrissä ja säihkeällä rubiininpunaisella värillään
🍽️ Nauti sitä parhaimmillaan ankankoipien kanssa sokerherneiden kera tai mausteisen lampaan curryyn kanssa unohtumatonta makuelämystä varten
🇮🇹 Valmistettu käsinpoimituista Barbera-viinirypäleistä tunnetusta Piemonte-alueelta, se edustaa italialaista viinikulttuuria parhaimmillaan
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Barbera d'Alba DOC - Fontanafredda
Piemonten viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Barbera d'Alba on lasissa kirkkaan rubiininpunainen. Tässä yhden lajikkeen italialaisessa viinissä on lasissa ihanan ilmeikkäitä morellokirsikan, mustan kirsikan, laventelin ja syreenin tuoksuja. Siinä on myös vivahteita muista hedelmistä.
Tämä Fontanafreddan kuiva punaviini on tarkoitettu viinin ystäville, jotka eivät voi juoda viininsä tarpeeksi kuivana. Barbera d'Alba pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 0,6 grammalla jäännössokeria. Tämä samettinen punaviini on tasapainoinen ja monitahoinen makumaailmaltaan. Maltillisen hedelmähapokkuuden ansiosta Barbera d'Alba imartelee suutuntumaa samettisella maulla ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Barbera d'Alba DOC:sta, peräisin olevan nuorekkaan punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta hyvällä jälkivaikutelmalla.
Fontanafreddan Barbera d'Alban viinin valmistusVinification of the Barbera d'Alba from Fontanafredda
Italiasta peräisin olevan tasapainoisen Barbera d'Alban perustana ovat Barbera-rypälelajikkeen rypäleet. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Barbera d'Alba -viinin annetaan harmonisoitua muutaman kuukauden ajan hienossa sakassa. Kun viini on valmis, Barbera d'Alba harmonisoidaan huolellisesti.
Suositus Fontanafredda Barbera d'Alballe
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti ankanrinnalle mangetoutin kanssa, couscousin ja aprikoosien kanssa täytetyille punasipuleille tai suolaiselle currylle lampaan kanssa.