🍷 Patrizin Passo del Bricco Rosso hurmaisee elegantilla tammikypsytyksellään ja samettisella rakenteellaan
🍽️ Nauti tätä hedelmäistä punaviiniä paistettua vasikanmaksaa tai mureaa lampaanragoutta vastaavana
🌍 Valmistettu jaloista rypälelajikkeista kuten Barbera ja Nebbiolo tunnetussa viinialueella Piemontessa
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Passo del Bricco Rosso Piemonte DOC - Patrizi
Lasissa Patrizin Passo del Bricco Rosso Piemonte -viini on kirkkaan rubiininpunainen. Tämän Piemontesta peräisin olevan punaviinin tuoksu on vaikuttava, ja siinä on vivahteita damsonista, mustasta kirsikasta, orvokista ja esikoista. Sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Patrizi Passo del Bricco Rosso Piemonte esittelee suutuntumaltaan uskomattoman hedelmäisen maun, joka ei johdu vähiten sen jäännösmakeudesta. Tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen suussa. Passo del Bricco Rosso Piemonte on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa eloisan hedelmähapokkuutensa ansiosta. Jälkivaikutelmassa tämä Piemonten viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Siinä on jälleen vivahteita luumusta ja morellokirsikasta.
Vinification of the Patrizi Passo del Bricco Rosso Piemonte
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu Barbera-, Dolcetto- ja Nebbiolo-rypäleistä. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi Passo del Bricco Rosso Piemonte voi jatkaa harmonisoitumistaan 8 kuukauden ajan barrique-tynnyreissä hienossa sakassa.
Viinisuositus Patrizin Passo del Bricco Rosso Piemonte -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15 - 18 °C:n lämpötilassa omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera paistetun vasikanmaksan, lampaan ragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kera tai ankanrinnan ja mangetoutin kera.
Kaikki nämä viinit sopivat parhaiten 15 - 18 °C:n lämpötilassa nautittavaksi.- Lisää tuotteita osoitteesta Cantine Manfredi