🍷 Ca' Marcanda Promis Toscana IGT hurmaa kirkkaan purppuranvärisellä värillään ja vaikuttaa monipuolisella luonteellaan
🍽️ Nauttikaa sitä täydellisesti viilennettynä herkullisen vihannes-couscousin tai paistetun vasikanmaksan kanssa harmoniassa makuelämyksessä
🌍 Angelo Gajan valmistama tämä hienostunut punaviini yhdistää jalot rypälelajikkeet Merlot, Sangiovese ja Syrah lämpimästä Toscanasta
pakkaus!
Lisätietoja Ca' Marcanda Promis Toscana IGT 1,5 l Magnum - Gaja
Toscanalainen Ca' Marcanda Promis Magnum paljastuu viinilasissa kirkkaan violetinpunaisena. Pienellä sivuttaisliikkeellä punaviinilasi paljastaa reunoiltaan viehättävän granaatinpunaisen värin. Jos annat sille hieman ilmaa pyörittelemällä, voit havaita tässä punaviinissä täydellisen tasapainon, sillä se ei ole lasin seinämillä vetistä, siirappimaista tai liköörimäistä. Lasissa tämä Ca' Marcandan punaviini tuoksuu luumulta, morellokirsikoilta, damsonilta, karhunvatukalta ja mulperinmarjoilta, joita täydentävät garrigue, vihreä paprika ja kataja. Ca' Marcanda Promis Magnum on miellyttävän kuiva viinin ystäville. Tämä punaviini ei ole koskaan karkeaa tai ankaraa, kuten ikoniselta viinisegmentiltä voi odottaa. Tämä tiivis punaviini on tasapainoinen ja moniulotteinen makumaailmaltaan. Jälkivaikutelmassa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva varastoitava punaviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Siinä on jälleen kerran mustikan ja luumun vivahteita.
Vinification of the Promis Magnum from Ca' Marcanda
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu Merlot-, Sangiovese- ja Syrah-rypäleistä. Promis Toscana on vanhan maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Tämän viinin Merlot-, Sangiovese- ja Syrah-rypäleiden kypsymiseen vaikuttaa merkittävästi viljelyalueen ilmasto. Toscanassa rypäleet viihtyvät lämpimässä ilmastossa, mikä näkyy muun muassa erityisen hyvin kypsyneinä rypäleinä ja melko korkeana rypäleen puristemehupainona. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu valvotuissa lämpötiloissa. Käymisprosessin päätteeksi.
Ruokasuositus Angelo Gajan Promis Toscanalle
Nauti tätä Italiasta peräisin olevaa punaviiniä 15 - 18 °C:n lämpötilassa kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien kanssa, paahdetun vasikanmaksan omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa tai vihannespataruoan ja peston kanssa.
Pystyt nauttimaan tästä viinistä 15 - 18 °C:n lämpötilassa.- Lisää tuotteita osoitteesta Angelo Gaja