🍷 Tämä Amastuolan Negroamaro Salento IGP hurmaa pyöreällä ja liukkaalla luonteenpiirteellään ja ilmentää suussa voimaa ja monimutkaisuutta
🍽️ Nauti tätä viettelevää punaviiniä sitruuna-chili-kanan tai vasikka-sipuli-vuokaruokien kanssa unohtumattoman makuelämyksen saavuttamiseksi
🇮🇹 Voimakas viini tulee tunnetusta Apulian viinialueesta ja se on valmistettu puhtaasti biologisesti viljellyistä Negroamaro-rypäleistä
pakkaus!
Lisätietoja Negroamaro Salento IGP - Amastuola
Apulian viininviljelyalueelta peräisin oleva Negroamaro Salento on lasissa tiheän purppuranpunainen. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini esittelee lasissa ihanan tuoksuisia luumun ja hapankirsikan tuoksuja. Siinä on myös vivahteita lakritsasta ja eläimellisistä sävyistä.
Amastuola Negroamaro Salento on viinin ystäville miellyttävän kuiva. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Tämä tiivis punaviini on täyteläinen ja monitahoinen maku. Pirteän hedelmähapokkuutensa ansiosta Negroamaro Salento on ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Apulian viininviljelyalueelta peräisin olevan nuorekkaan viinin jälkimaku on ihastuttavan pitkä. Siinä on jälleen kerran luumun ja hapankirsikan vivahteita.
Amastuolan Negroamaro Salento -viinin viininvalmistus
Voimakas Negroamaro Salento Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu luonnonmukaisesti Negroamaro-rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Prosessin päätteeksi Negroamaro Salento voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Viinisuositus Amastuolan Negroamaro Salentolle
Tämä luomupunaviini Italiasta nautitaan parhaiten 15 - 18°C:n lämpötilassa sitruuna-chilikanan ja bulgurin, vasikanliha- ja sipulipataruoan tai thaimaalaisen kurkkusalaatin seurana.
Kaikki nämä viinit sopivat hyvin.- Lisää tuotteita osoitteesta Amastuola