• ♥ Tällä hetkellä 24.220 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
orgaaninen orgaaninen
Negroamaro Salento IGP - Amastuola
orgaaninen orgaaninen
Hapankirsikka, Luumu, Lakritsi ja eläin

🍷 Tämä Amastuolan Negroamaro Salento IGP hurmaa pyöreällä ja liukkaalla luonteenpiirteellään ja ilmentää suussa voimaa ja monimutkaisuutta

🍽️ Nauti tätä viettelevää punaviiniä sitruuna-chili-kanan tai vasikka-sipuli-vuokaruokien kanssa unohtumattoman makuelämyksen saavuttamiseksi

🇮🇹 Voimakas viini tulee tunnetusta Apulian viinialueesta ja se on valmistettu puhtaasti biologisesti viljellyistä Negroamaro-rypäleistä

Negroamaro Salento IGP - Amastuola

Vuosikerta

9999
2021
6
12
24
Yksikköhinta: 16.98 *
Negroamaro Salento IGP - Amastuola
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Negroamaro Salento IGP - Amastuola

Apulian viininviljelyalueelta peräisin oleva Negroamaro Salento on lasissa tiheän purppuranpunainen. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini esittelee lasissa ihanan tuoksuisia luumun ja hapankirsikan tuoksuja. Siinä on myös vivahteita lakritsasta ja eläimellisistä sävyistä.

Amastuola Negroamaro Salento on viinin ystäville miellyttävän kuiva. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Tämä tiivis punaviini on täyteläinen ja monitahoinen maku. Pirteän hedelmähapokkuutensa ansiosta Negroamaro Salento on ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Apulian viininviljelyalueelta peräisin olevan nuorekkaan viinin jälkimaku on ihastuttavan pitkä. Siinä on jälleen kerran luumun ja hapankirsikan vivahteita.

Amastuolan Negroamaro Salento -viinin viininvalmistus

Voimakas Negroamaro Salento Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu luonnonmukaisesti Negroamaro-rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Prosessin päätteeksi Negroamaro Salento voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.

Viinisuositus Amastuolan Negroamaro Salentolle

Tämä luomupunaviini Italiasta nautitaan parhaiten 15 - 18°C:n lämpötilassa sitruuna-chilikanan ja bulgurin, vasikanliha- ja sipulipataruoan tai thaimaalaisen kurkkusalaatin seurana.

Kaikki nämä viinit sopivat hyvin.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Aromi:
Hapankirsikka , Lakritsi , Luumu , eläin
Rakenne / suutuntuma:
tiheä
Tilaisuus ja teema:
Syksyn viini , Ruoanlaitto ystävien kanssa
Rypälelajikkeet:
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Apulia (IT)
Osa-alue:
Salento IGT (IT)
Alkoholi tilavuusprosentteina:
14.2
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
5,5
Jäännössokeri noin g/l:
5,3
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Kypsyminen:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Laajennuksen tiedot:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Säilyvyysaika vuosina JG:
2
Laadun luokittelu ja predikaatit:
IGP Indicazione Geografica Protetta
Orgaaninen & Biodynaaminen:
orgaaninen (BIO DE-ÖKO-039)
Tyyli:
harso
Ruokasuositukset:
Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Punaviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Cantine Amastuola - SS7 - 28 - 74016 Massafra TA - Italia
PID:
75221-IT-RW-NG-0162-19.1
NACH OBEN