- Tämä roséviini, joka on tehty parhaista rypäleistä, sopii erinomaisesti kikhernecurryn tai mantelilla maustetun pinaattivuokaleen kanssa
- Sen alkuperä Piemontista tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Hyvin tasapainoinen roséviini, ensiluokkainen muun muassa piknikille
pakkaus!
Lisätietoja Rosa Chiara - La Scolca
Kevytjalkainen Rosa Chiara La Scolca virtaa lasiin loistavan platinakeltaisena. Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu 4,5 grammalla jäännössokeria. Kuten laatuviinien valikoimaan kuuluvalta viiniltä voi odottaa, tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse jäännössokeria. Maultaan tälle kevytjalkaiselle roséviinille on ominaista uskomattoman kevyt rakenne. Kohtuullisen hedelmähappoisuuden ansiosta Rosa Chiara imartelee suutuntumaa pehmeällä tuntumalla, josta ei puutu mehukasta eloisuutta. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta peräisin olevan nuorekkaan roséviinin jälkimaku on vaikuttava ja sen jälkimaku on merkittävä.
Vinification of the La Scolca Rosa Chiara
Piemonten tyylikkään Rosa Chiara -viinin pohjana ovat Cortese- ja Pinot Noir -rypäleiden rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Rosa Chiara -viini voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus La Scolcan Rosa Chiara -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva roséviini tarjoillaan mieluiten jäähdytettynä 8-10 °C:ssa purjotortillan, turskan, kurkun ja sinappivihannesten kanssa tai pinaattigratiinin ja manteleiden kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta La Scolca