🍷 Hebsacker Linnenbrunnen Spätburgunder GG Jürgen Ellwangerin toimesta hurmaa hienostuneella monimuotoisuudellaan ja elegantilla, kevyellä suuntuntumallaan
🍽️ Täydellinen täytettyjen paprikoiden ja sokeriherneiden kanssa tarjoillun ankanrinnan kera, tämä viini tekee jokaisesta juhlasta tyylikkään
🌍 Tämä hieno Spätburgunder tulee Württembergin viinialueen viileästä ilmastosta ja se on valmistettu käsinpoimituista rypäleistä
pakkaus!
Lisätietoja Hebsacker Linnenbrunnen Spätburgunder GG trocken - Jürgen Ellwanger
Tyylikäs Hebsacker Linnenbrunnen Spätburgunder GG Jürgen Ellwangerilta liukuu kirkkaan vaaleanpunaisena lasiin. Kun viinilasia pyöritetään, tästä punaviinistä voi havaita ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinämillä vettäminen, siirappimainen tai liköörimäinen. Tämä puhdas saksalainen viini esittelee lasissa upeita monimutkaisia nuotteja luumuista, mustikoista, varjokirsikoista ja luumusta. Mukaan liittyvät vivahteet kanelista, tumma suklaa ja kaakaopapu.
Kielellä Hebsacker Linnenbrunnen Spätburgunder GG Jürgen Ellwangerilta avautuu upean kuivana, napakkana ja aromikkaana. On olemassa kuivaa ja oikein kuivaa. Tämä punaviini kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, sillä se on valmistettu vain 1,9 g jäänyt sokeri. Kohtuullisen hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Hebsacker Linnenbrunnen Spätburgunder GG hellii suussa mukavalla tunteella, antaen silti säilyttää raikkautensa. Tämän hyvin kypsyvän punaviinin lopputulos Württembergistä, tarkemmin sanottuna Hebsackista, viehättää lopuksi kauniilla jälkimaulla.
Jürgen Ellwanger Hebsacker Linnenbrunnen Spätburgunder GG:n vinifikaatio
Tässä punaviinissä on selkeä keskittyminen yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Spätburgunderiin. Tälle upeasti tasapainotetulle puhtaan lajikeviinille Jürgen Ellwangerilta on käytetty vain virheetöntä rypälemateriaalia. Tämä Spätburgunderviinin sadon kypsymiseen vaikuttaa yli kaiken alueen ilmasto. Württembergissä rypäleet kasvavat melko viileässä ilmastossa, mikä ilmenee muun muassa erityisen pitkään ja tasaisesti kypsyneissä rypäleissä sekä melko kohtuullisessa mehun painossa. Optimaalisen kypsyyden hetkellä rypäleet Hebsacker Linnenbrunnen Spätburgunder GG:tä varten kerätään pelkästään käsin ilman karkeiden ja vähän valikoivien koneiden apua. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Seuraavaksi käyminen tapahtuu ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys usean kuukauden ajan.
Ruokasuositus Jürgen Ellwanger Hebsacker Linnenbrunnen Spätburgunder GG:lle
Tätä saksalaista viiniä on parasta nauttia lämpötilassa 15 - 18 °C. Se sopii täydellisesti seurustelevaksi viiniksi täytettyjen paprikoiden, ankankaulan sokerherneiden kanssa tai lampaanragoun, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Jürgen Ellwanger