🍷 Badia a Coltibuanon Chianti Classico DOCG hurmaa hienolla, kuivalla eleganssillaan ja harmonisella kypsymisellään pienissä tammitynnyreissä
🍽️ Nauttikaa tätä herkullista punaviiniä maukkaan ossobucun tai murean ankkanrinnan kanssa sokeriherneiden kera
🌿 Tämä arvokas viini yhdistää parhaat rypälelajikkeet Sangiovese ja Canaiolo viehättävästä Toscanasta
pakkaus!
Lisätietoja Chianti Classico DOCG - Badia a Coltibuono
Toscanan Badia a Coltibuonosta peräisin olevan Chianti Classicon väri on lasissa pyöritellessä tiheän rubiininpunainen. Tässä italialaisessa punaviinissä näkyy myös siirtyminen granaatinpunaiseen. Tämän Badia a Coltibuono -punaviinin tuoksussa on havaittavissa kaikenlaisia mustaherukoita, mulperinmarjoja, mustikoita ja karhunvatukoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, siihen lisätään itämaisia mausteita, vaniljaa ja kanelia, jotka johtuvat kypsytyksestä pienissä puutynnyreissä.
Badja a Coltibuono Chianti Classico on ihanan kuiva. Tämä punaviini ei ole missään vaiheessa karkea tai ankara, kuten korkealuokkaiselta viiniltä voi odottaa. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta peräisin olevan, hyvin kypsyneen punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla.
B Badia a Coltibuono Chianti Classico -viinin valmistus
Toscanasta peräisin olevan voimakkaan Chianti Classico -viinin pohjana ovat Canaiolo- ja Sangiovese-rypäleiden rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi Chianti Classico kypsytetään useita kuukausia tammitynnyreissä.
Ruokasuositukset Badia a Coltibuono Chianti Classico -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva luomupunaviini tarjoillaan mieluiten 15-18 °C:n lämpötilassa ossobucon, ankanrinnan sokeriherneitä sisältävän ankanrintafileen tai vasikanlihapihvin sekä papujen ja tomaattien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Badia a Coltibuono