♥ Tällä hetkellä 16 941 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Toimitus & maksu

Tuotteet lähetetään Dresdenistä Saksasta. Tilaat Saksassa. Toimitamme 1 €:n arvosta alkaen DHL:llä, UPS:llä ja DPD:llä ja n. 180 pulloa kuormalavalla huolintaliikkeen kanssa. Toimituskulut lasketaan euroina, ja ne näytetään tilauksen aikana valitsemallasi valuutalla, ja ne lasketaan kulloisenkin valuuttakurssin mukaan.

Toimituskulut gastronomia-, ravintola- ja hotellialan asiakkaille on lueteltu erikseen aktivoidulla alueellasi. Avaa asiakastili ja lähetä meille sähköpostia yhteydenottolomakkeen kautta.

DHL DHL Packstation UPS UPS ExpressDPD Schweiz

Suomi

Toimituskulut

             Standard                                                                    

 

enintään 6 pulloa (enintään 10 kg) - 15 €.

enintään 12 pulloa (enintään 19,5 kg) - 20 €.

enintään 18 pulloa (enintään 29 kg) - 25 €.

enintään 36 pulloa (enintään 58 kg) - 35 €.

enintään 54 pulloa (enintään 87 kg) - 45 €.

enintään 72 pulloa (enintään 116 kg) - 55 €.

alkaen 73 pulloa (> 116 kg) - 60 €

Saatavuus ja toimitusajat
Ilmoitamme kyseisen toimitusajan tuotteessa ja kassalla. Jos tuotteen määrä muuttuu, toimitusaika voi muuttua varastosta riippuen.

Toimitusaika alkaa maksun vastaanottopäivästä klo 14.00 asti. Jos maksun vastaanotto osuu lauantaille, sunnuntaille tai yleiseen vapaapäivään Saksassa tai Saksissa, toimitusaika lasketaan seuraavasta työpäivästä. Tämä koskee myös viimeistä erääntynyttä toimituspäivää.

Jos tuotetta ei ole varastossa, ilmoitamme siitä sinulle hyvissä ajoin (esim. jos vuosikerta vaihtuu).

Viinien osalta toimitamme saatavilla olevan vuosikerran. Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä vuosikerran muutoksesta tilausprosessin aikana (valintaruutu).

Toimitamme niin kauan kuin varastoja riittää. Toimitustakuu ei ole mahdollinen, eikä loppuunmyytyjä, ei-toistettavia tuotteita voida toimittaa.

 
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN